ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: Οι επιτυχίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και μια ακόμη προσφορά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλες αποκαλύψεις στα περίπτερα όλης της χώρας

ΝΕΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

1 EPE MITH PP


ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΝΕΟΣ ΤΟΜΟΣ - ΟΙ ΘΕΟΙ (Β’ ΜΕΡΟΣ)

Ένα μεγάλο έργο πολιτισμού που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι!

Η Επένδυση εξασφάλισε για όλους τους αναγνώστες ένα εκπληκτικό έργο πολιτισμού, την «Ελληνική Μυθολογία», από την Εκδοτική Αθηνών, σε 10 υπερπολυτελής σκληρόδετους τόμους. Το μνημειώδες αυτό έργο, το οποίο συνέγραψε ο κλασικός φιλόλογος και ομηριστής, καθηγητής Ιωάννης Κακριδής σε συνεργασία με μία ομάδα 25 εκλεκτών επιστημόνων, Eλλήνων και ξένων, συμπεριλαμβάνει όλο το μυθολογικό υλικό που μας παρέδωσε η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και αναδεικνύει την αξία της εθνικής μας κληρονομιάς και της μεγάλης προσφοράς του ελληνικού μύθου στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Μη χάσετε τον 2ο τόμο – μέρος Β’.
Στον 2ο τόμο εξετάζουμε τη δράση των θεών, όπως την έπλεξαν μέσα στους ηρωικούς μύθους τους οι αρχαίοι Έλληνες, αλλά και ιστορίες σχετικές με τη γέννησή τους, τους έρωτες και τα πάθη τους και άλλες που έχουν σχέση με λατρευτικά έθιμα. Στο πρώτο κεφάλαιο εξιστορείται η «Κοσμογονία», πώς δηλαδή φαντάζονταν στα αρχαϊκά χρόνια ότι δημιουργήθηκε το σύμπαν, οι πρώτοι θεοί και οι πρώτοι άνθρωποι. Το δεύτερο και μεγαλύτερο κεφάλαιο παραθέτει σε έκταση το «Δωδεκάθεο» μαζί με τις ενότητες «Άλλοι θεοί» και «Ομαδικοί θεοί».

&
ΝΕΑ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ
Βασίλης Παπακωνσταντίνου

1 PAPAKON EPE PP


40 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΚ

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρίσκεται εδώ και 4 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού. Η Επένδυση σας προσφέρει μια μοναδική τετραπλή συλλογή που συνοψίζει τη μουσική διαδρομή του μεγάλου καλλιτέχνη συγκεντρώνοντας 56 τραγούδια – σταθμούς που μοναδικά ερμήνευσε ο δικός μας Βασίλης!

Μη χάσετε το 3ο CD της εκπληκτικής συλλογής που περιλαμβάνει:
1. Βράδυ Σαββάτου
2. Από Μένα Το Βασίλη
3. Με Τον Μπομπ Ντύλαν
4. Στέλλα
5. Στο Λιμάνι Του Άμστερνταμ
6. Τα Πουλιά Της Δυστυχίας
7. Κιθαρίστας Του Θεού
8. Τώρα Τώρα
9. Ο Μαύρος Γάτος
10. Μπαγάσας
11. Λίνα
12. Οι Ψυχές Και Οι Αγάπες
13. Αγαπάω Και Αδιαφορώ
14. Πάρε Με