ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: Μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου & μια ακόμη προσφορά!


Με μεγάλες αποκαλύψεις και μοναδικές προσφορές στα περίπτερα όλης της χώρας

ΝΕΑ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
40 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΚ

1 papak pp

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρίσκεται εδώ και 4 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού! Ανένταχτός και πάντα έφηβος, με την χαρισματική φωνή του που ξεχωρίζει και «τρυπάει» την ψυχή, μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια τις πιο «ηλεκτρικές» ερμηνείες της ελληνικής ροκ, τραγουδώντας ασταμάτητα μέσα στον χρόνο τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια!

Η Επένδυση σας προσφέρει από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου μια μοναδική τετραπλή συλλογή που συνοψίζει τη μουσική διαδρομή του μεγάλου καλλιτέχνη συγκεντρώνοντας 56 τραγούδια – σταθμούς που μοναδικά ερμήνευσε ο δικός μας Βασίλης!

Το 1ο CD της συλλογής περιλαμβάνει:
1. Αυτούς Τους Έχω Βαρεθεί
2. Όλα Από Χέρι Καμμένα
3. Ένα Μπλουζ
4. Μπουμ
5. Κάντιλακ
6. Γουϊλλυ (Live)
7. Το Μαχαίρι (Live)
8. Άσε Με Να Κάνω Λάθος
9. Τσε
10. Ο Στρατιώτης
11. Κι Αν Είμαι Rock
12. Σ’ Ακολουθώ
13. Πρώτη Μαϊου
14. Στο Παζάρι Του Ληστή

& Μαζί,
ΝΕΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

1 el mi pp

Ένα μεγάλο έργο πολιτισμού που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι!

Η Επένδυση εξασφάλισε για όλους τους αναγνώστες ένα εκπληκτικό έργο πολιτισμού, την «Ελληνική Μυθολογία», από την Εκδοτική Αθηνών, σε 10 υπερπολυτελείς σκληρόδετους τόμους. Το μνημειώδες αυτό έργο, το οποίο συνέγραψε ο κλασικός φιλόλογος και ομηριστής, καθηγητής Ιωάννης Κακριδής σε συνεργασία με μία ομάδα 25 εκλεκτών επιστημόνων, Eλλήνων και ξένων, συμπεριλαμβάνει όλο το μυθολογικό υλικό που μας παρέδωσε η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και αναδεικνύει την αξία της εθνικής μας κληρονομιάς και της μεγάλης προσφοράς του ελληνικού μύθου στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με τον 1ο τόμο – μέρος Β’.
Ο 1ος τόμος της «Ελληνικής Μυθολογίας» αποτελεί τον οδηγό και τη βάση για την κατανόηση των αρχαίων μύθων. Χωρίζεται σε έξι ενότητες. Η πρώτη «Μύθος». Η δεύτερη «Ιδιοτυπίες του ελληνικού μύθου». Η τρίτη «Ανάλυση του Μύθου». Η τέταρτη, «Οι πηγές», περιέχει δύο μέρη: «Αρχαία Γραμματεία» και «Εικαστικές Τέχνες». Η πέμπτη «Μυθολογία και Θρησκεία» και τέλος η έκτη ενότητα «Η ερμηνεία των μύθων από την αρχαιότητα ως σήμερα».