ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΛΚΑ: Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη δημόσια από τη Φαίη Σκορδά!

H Αλεξάνδρα Τσόλκα που παρακολουθούμε όλοι στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” με τον Μένιο Φουρθιώτη αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Φαίη Σκορδά και μιλάει για τα δύο κοριτσάκια της αλλά και για το φαινόμενο Νίκος Μουτσινάς στην τηλεόραση.

Πριν από λίγες ηµέρες ζήτησες συγγνώµη από τη Φαίη Σκορδά. Γιατί;

Τα είχαµε πει πριν στα τηλέφωνα οι δυο µας. Της είπα να µε συµπαθάει αν ήµουν πολύ αυστηρή κάποιες στιγµές µαζί της, αλλά αυτό ένιωσα και το έκανα. ∆ιάβασα από αλάθητες συναδέλφους ειρωνικά σχόλια. ∆ικαίωµά τους να είναι πάπισσες µιας οικοσκευής όπως η τηλεόραση. Όµως, απ’ τη Φαίη είχα και έχω πάντα απαιτήσεις. Ήµουν αυτή που πήρε την πρώτη συνέντευξή της όταν ήρθε από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν για χάρη της που βγήκα στα «µεσηµεριανά», χωρίς να µε νοιάζουν οι παρόλες του χώρου, που θα έσπευδαν ακόµα και χωρίς αµοιβή να πιάσουν στασίδι σε κάθε λογής πάνελ. Με καλούσαν στις εκποµπές που παρουσίαζε µε τον πρώην σύζυγό της και δεν πήγαινα. Όµως τώρα βλέπω µια γυναίκα που στέκεται µε το κεφάλι ψηλά, που αγωνίζεται, που κάνει άψογα τη δουλειά της, που εξελίσσεται. Πώς λοιπόν να µην πεις σε αυτό το πλάσµα «µπράβο» και «συµπάθα µε»; Για πείτε…

Πώς είδες το «κόψιµο» της εκποµπής του Νίκου Μουτσινά;

Μου αρέσει ο Νίκος Μουτσινάς, δεν άντεχα τη νεκρανάσταση της εκποµπής αυτής και της εποχής που κουβαλούσε. Μεσόκοποι άνθρωποι να παίζουν παιχνίδια νηπιαγωγείου το «Γελαστό τσιχλοαρκουδάκι», γυναίκες να ασχολούνται µόνο µε το ντύσιµο και τη φιγούρα και µάλιστα ξετσίπωτα, σε εποχές µεγάλης φτώχειας. Να γίνεται ένα µπούλινγκ, τάχα µου χιούµορ, σε όποια είχε κάνει πλαστικές ή δεν είχε καλό σχήµα φρυδιών και να γελάνε µε αυτό! Το κοινό ήταν εξυπνότερο και την έκανε. Όσο για το ότι βρήκε δουλειά αµέσως ο Μουτσινάς, µαγκιά του! Εδώ βρίσκει η Πετρουτσέλι χωρίς να µιλά καν ελληνικά, ο Νίκος που είναι πανέξυπνος δεν θα βρει; Υπήρξε τηλεστάρ η Σπυροπούλου, ως αναχρονιστικό κακέκτυπο της Μενεγάκη, µιλώντας για δάχτυλα, αναζητώντας τον νέο «λούτσο», άρα ο Νίκος πρέπει να κάθεται σε έναν θρόνο σε όποιο κανάλι.

Γ. Λιάγκας, Γρ. Αρναούτογλου, Π. Κωστόπουλος. Ποιος έχει καλύτερη επαφή µε το τηλεοπτικό κοινό;

Ο Κωστόπουλος φυσικά και δεν µεταδίδω άλλο…

Αγαπηµένος/η παρουσιαστής/στρια ενηµέρωσης;

Ε! Ο Νίκος Χατζηνικολάου! Είναι της γενιάς µου, άλλαξε το τοπίο της ενηµέρωσης, είναι ειλικρινής, αντικειµενικός όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό. Τώρα που επέστρεψε στις ειδήσεις, άρχισα ξανά κι εγώ να βλέπω. Πριν ενηµερωνόµουν µόνο από το διαδίκτυο.

Πηγή: Real