Λαμπερό πάρτυ γενεθλίων για την Αφροδίτη Φωτάκου στη Veranda του Πειραιά! (βίντεο + φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πίσω στη λαμπερή δεκαετία των 90’s μας πήγε το λαμπερό πάρτυ γενεθλίων της Αφροδίτης Φωτάκου στη Veranda του ξενοδοχείου Cavo D’oro στην Καστέλλα του Πειραιά!

Ένα πραγματικό πάρτυ, με φοβερή μουσική, πολλούς φίλους, λαμπερές παρουσίες από το χώρο της τηλεόρασης, της μόδας, του επιχειρείν, της πολιτικής, της εστίασης και της διασκέδασης του Πειραιά και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 στην πιο όμορφη Veranda του Πειραιά!

Διακρίναμε μεταξύ άλλων τη Φαίη Σκορδά, τον μόδιστρο Νίκο Αποστολόπουλο, τον υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο με τη σύζυγό του Νόρα Μιχαλολιάκου, τον επιχειρηματία νυχτερινής διασκέδασης Λάκη Ραπτάκη, τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά και πρώην Εκδότη του Piraeus Press Σαράντο Ευσταθόπουλο και πολλούς ακόμη.

Οικοδέσποινα η Αφροδίτη Φωτάκου, της οικογενείας «Cavo D’oro», η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτυ και πολύ χωρό!

Η φιλοξενία ήταν απαράμιλλη με πλούσια κεράσματα, το κέφι περίσσευε, η θέα στον Αργοσαρωνικό μοναδική όπως πάντα, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι έγιναν μια παρέα χάρη στις αδερφές Αφροδίτη και Ντέπη Φωτάκου!

Το Piraeus Press ήταν εκεί και σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες από το πάρτυ που ξεσήκωσε τον Πειραιά!

Διαβάστε επίσης:

Η Φαίη Σκορδά σε λαμπερό πάρτυ του Πειραιά! (φωτο + βίντεο)

Ξεκίνησε η σεζόν για τη «Βεράντα» με την καλύτερη θέα στον Πειραιά!