«Έσκισαν» το διαζύγιο: Ξανά μαζί η Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέες εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς το… διαζύγιό τους μάλλον δεν ισχύει πια και το πρώην ζευγάρι αναμένεται να συνεχίσει να πορεύεται μαζί.
Οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια στη ζωή, με τις αποκαλύψεις να συνεχίζουν να έρχονται, αλλά τηλεοπτικά βρίσκονται στο ίδιο «στρατόπεδο» εδώ και πάνω από έναν χρόνο εκ νέου, με τον αιφνιδιασμό τότε του ΑΝΤ1 να κάνει καλό μακροπρόθεσμα, αφού η ευθύτητα των απόψεων του Λιάγκα γύρω από τα θέματα, που αναλύονται, έχει προσδώσει μια διαφορετική διάσταση στο «Πρωινό». Τα σενάρια για τον Λιάγκα και το βέτο της Σκορδά Τον τελευταίο καιρό, όμως, διάφορα ήταν τα σενάρια που συζητούνταν σχετικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον. Συγκεκριμένα, στο Μαρούσι ψάχνουν τρόπο να αξιοποιήσουν μόνο του τον Λιάγκα, φτάνοντας σε σημείο να του προτείνουν μέχρι και την απογευματινή ζώνη, ώστε να «χτυπήσουν» σε εκείνη την χρονική στιγμή τον Νίκο Ευαγγελάτο, που σαρώνει με το «Live News».
Η Σκορδά, όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Η παρουσιάστρια αντιλαμβάνεται, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ότι χωρίς τον Λιάγκα στο πλευρό της, η εκπομπή θα χάσει τη δυναμική της. Ήταν εκείνη, άλλωστε, που πρότεινε την επάνοδό του, ώστε να πάρει… επιτέλους τα πάνω της. Κάπως έτσι, η ίδια έθεσε βέτο, ζητώντας από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να μείνουν τα πράγματα ως έχουν στο «Πρωινό», το οποίο φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης χάρη στο δίδυμο αυτό. Οι ανατροπές συνεχίζονται και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις το καλοκαίρι να μας εκπλήξουν.