SURVIVOR: Ξεχάστε “Μαχητές” και “Διάσημους” – Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο Survivor!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όλοι μας, ήδη, έχουμε κάνει τις επιλογές μας. Έχουμε τους αγαπημένους μας παίκτες και είναι φυσικό επόμενο να έχουμε και μία... ιδιαίτερη προτίμηση σε μία από τις δύο ομάδες του φετινού Survivor!

Είτε αυτοί είναι οι Μαχητές, με τον δυναμικό Μάριο, τον ιδιαίτερο Πάνο και τους υπόλοιπους, είτε η πιο... οικεία σε όλους ομάδες των διασήμων, με τους γνωστούς παίκτες εκ των οποίων ήδη ξεχωρίζουν οι Χανταμπάκης, Σπαλιάρας κλπ, κάθε απλός θεατής έχει κάνει την επιλογή του και θεωρεί ότι αυτό δύσκολα μπορεί να αλλάξει!

Κι όμως, αυτό μπορεί και -σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr- θα αλλάξει αρκετά σύντομα!

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor athensmagazine

Συγκεκριμένα, όπως λένε οι ασφαλείς πληροφορίες μας, η πορεία του παιχνιδιού θα είναι τελείως διαφορετική από αυτή που φανταζόμαστε!

Τι σημαίνει αυτό; Πως τα δεδομένα θα αλλάξουν και όσα θεωρούμε μέχρι σήμερα ως "ομάδες", θα ανατραπούν πλήρως!

Δεν είναι μόνο η βεβαιότητα πως -όπως στην περίπτωση του Αγγελόπουλου- θα μετακινηθούν και άλλοι παίκτες από τη μία ομάδα στην άλλη.

Κυρίως, η πληροφορία μας που τα ανατρέπει όλα, είναι πως μέσα στις επόμενες 50 μέρες, οι δύο ομάδες πιθανότατα θα διαλυθούν και θα ενωθούν σε μία μεγάλη, ενιαία ομάδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor athensmagazine

Εκεί, όλοι οι παίκτες πλέον, χωρίς τη δυαδικότητα των ομάδων να τους χωρίζει από συμπαίκτες και να τους ενώνει με άλλους, θα παλεύουν στο εξής ο καθένας για τον εαυτό του και μόνο, προκειμένου να προκύψει κάποιος νικητής!

Το athensmagazine.gr, το πήγε όχι ένα, αλλά δύο βήματα παραπέρα με σκοπό την ενημέρωσή σας γύρω από το αγαπημένο σας παιχνίδι και σας αποκαλύπτει πως, αυτή η μεγάλη αλλαγή, όπως όλα δείχνουν, θα προκύψει όταν στο παιχνίδι απομείνουν 8 παίκτες, δηλαδή, 4 σε κάθε μία από τις υπάρχουσες ομάδες.

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor athensmagazine

Κάπου εκεί, στα... προημιτελικά δηλαδή αν θέλουμε να μιλήσουμε με αθλητικούς όρους, Μαχητές και Διάσημοι θα γίνουν ένα... ή μάλλον 8 κομμάτια! 

Υπομονή, μέχρι να δούμε Πάνο μαζί με... Σπαλιάρα, Χανταμπάκη μαζί με Μάριο και Αγγελόπουλο ξανά με τους αρχικούς του συμπαίκτες, όλους μαζί σε μία παραλία να μένουν πρωί - βράδυ! 

Πηγή: athensmagazine.gr