Η Φώφη Γεννηματά σε μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ) !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, βρέθηκε στον Πειραιά για ακόμη μια φορά !
 
Αυτή τη φορά, αφορμή ήταν η άκρως επιτυχημένη εκδήλωση της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Α' Πειραιά, σε γνωστό μαγαζί εστίασης στο Νέο Φάληρο.
 
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώθηκαν στο μαγαζί από τις 9:00 μμ, ενώ η Φώφη Γεννηματά κατέφτασε λίγο πριν τις 10:00 μμ.
 
Έξω από την κατάμεστη αίθουσα του μαγαζιού, την υποδέχτηκαν οι νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ, και έβγαλαν και την καθιερωμένη selfie με προεξάρχοντα τον νεαρό Γραμματέα της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Α' Πειραιά Τάσο Καλαφάτη!
 
 

ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ (δείτε βίντεο)
 
Ακολούθως, η Φώφη Γεννηματά εισήλθε στο χώρο της εκδήλωσης και αφού χαιρέτησε όλα τα τραπέζια, ένα προς ένα, κάθισε στο δικό της, δίπλα στον τ. Βουλευτή Α' Πειραιά Δημήτρη Καρύδη, μαζί με Βουλευτές και στελέχη του κόμματος, όπως οι κ.κ. Κωνσταντινόπουλος, Κατσικάρης, Λιντζέρης κλπ.
 
Διακρίναμε επίσης τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά & Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά Τάκη Αβραμίδη, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκο Πλατανησιώτη και πολλές ακόμα προσωπικότητες του Πειραία που ασχολούνται με τα κοινά και πρόσκεινται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.
 
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Πειραιά, πρόκειται για την μεγαλύτερη συγκέντρωση του κινήματος που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία 7 χρόνια, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει!
 
ΟΜΙΛΙΑ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (αποκλειστικό βίντεο)
 
Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του Γραμματέα της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Α' Πειραιά Τάσου Καλαφάτη, το λόγο πήρε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
 
Μπορείτε να δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο με ολόκληρη την ομιλία της Φώφης Γεννηματά, η οποία άσκησε σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση της ΝΔ.
 
[iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24wro%2Fvideos%2F1258371597581221%2F&show_text=0&width=400" width="400" height="400" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true" ]