Τα ζόρια της Φαίης… τα παιδιά, η συνάντηση με τον Λιάγκα και η επανασύνδεση


Είναι δεδομένο πώς για όλους εμάς που κινούμαστε σε αυτη την πιάτσα η είδηση του χωρισμού του Λιάγκα με την Σκορδά δεν μας παραξένεψε. Γνωρίζαμε πολύ καλά πώς το τελευταίο διάστημα οι δυο τους δεν ήταν μαζί καθώς τα προβλήματα και το έλλειμα επικοινωνίας είχαν πνίξει συναισθήματα και τρυφερότητες.

 

Βεβαίως αν κανείς μιλήσει με τον Λιάγκα θα τον ακούσει να λέει πώς ανεξάρτητα απο το συναισθηματικό θέμα με την Φαίη που έχει λήξει, θα στηρίζει πάντα τόσο εκείνη και τα παιδιά τους καθώς δεν θα πάψει ποτέ να είναι η μάνα των παιδιών του.

Και με δεδομένη την τεράστια αγάπη του Γιώργου για τα παιδιά… είμαι σε θέση να γνωρίζω πώς ο δημοσιογράφος δεν θα εγκαταλείψει ποτέ… την οικογένειά του.

Το πρόβλημα πλεόν εστιάζεται στην Φαίη. Η παρουσιάστρια παρά τις «ανέσεις» που παρέχει ο Λιάγκας δυσκολεύεται πολύ στη νέα πραγματικότητά της. Είναι πολλά μαζί. Είναι η ευθύνη των παιδιών, η δουλειά η πίεση, το γεγονόςο ότι δεν μπορεί να κάνει όσα ήθελε τόσο στην δουλειά όσο και για την ίδια ώς γυναίκα.

Επαφή με τον πρώην της υπάρχει σχεδόν καθημερινή. Ο Γιώργος πηγαίνει στο σπίτι βλέπει τα παιδιά και κάποιες μέρες τα έχει αυτός στο σπίτι του. Έγινε και προσπάθεια επανασύνδεσης… πρίν περίπου είκοσι μέρες αλλά τελικώς δεν τα βρήκανε…

Βλέπετε είναι πολλά περισσοτερα αυτά που χωρίζουν τους δυο απο την όποια προσπάθεια να τα ξαναβρούν.

Πηγή: gossip-tv.gr