ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Άλλο το αίμα της Κυριάκου στην μεριά του οδηγού και άλλο το…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σας γράφω εδώ και καιρό πώς οι εξελίξεις αναμένονται πολλές και συγκλονιστικές για μια υπόθεση που όσο περνάει ο καιρός τόσο και μας ξαφνιάζει. Κι αυτό διότι τα στοιχεία που έρχονται στο φώς μας κάνουν να αναρωτιόμαστε.

Ποιος ήταν τελικά ο οδηγός. Μετά και την αποκάλυψη της Real για ίχνη DNA της Φρόσως Κυριάκου στο τιμόνι, πολλοί αναστατώθηκαν.

Οφείλουμελοιπόν να πούμε πώς τα στοιχεία αυτά ΔΕΝ προέκυψαν απο την έρευνα των ειδικών και των επιστημόνων της οικογένειας αλλά απο την συλλογή γενετικού υλικού της ΤΡΟΧΑΙΑΣ.

Απλά για άγνωστο λόγο τον πρώτο καιρό δεν βγήκε ποτέ αυτό το στοιχείο παρα μόνο ότι βρέθηκε dna μόνο του Παντελή. Γιατί άραγε;
Σύμφωνα εμ καλά πληροφορημένες πηγές ο κ. Φιτσιάλος εντόπισε τα αποτελέσματα απο τον φάκελο της Τροχαίας και όχι μετά απο συλλογή και έρευνα δική του.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία το dna της Κυριάκου που βρέθηκε στο τιμόνι δεν έχει καμία σχέση με το αίμα που βρέθηκε στο κολωνάκι του οδηγού. Είναι δυο διαφορετικά δεδομένα. Δυο διαφορετικά στοιχεία. Το αίμα δεν συνιστά για την συγκεκριμένη έρευνα γενετικό υλικό. Άρα ή βρέθηκε στοιχείο απο το ιδρώτα της ή κάποιο αποτύπωμα που άφησε ίχνη πάνω στο τιμόνι.

ΠΗΓΗ: NASSOSBLOG