«Μαμάκα μου» – Συγκινεί η Ιωάννα Τούνη στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της


Με λόγια αγάπης που προκαλούν συγκίνηση αποχαιρετά η Ιωάννα Τούνη την μητέρα της, η οποία άφησε τελευταία της πνοή την περασμένη εβδομάδα, νικημένη από τον καρκίνο. 

Η γνωστή infuencer είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα της, Τάνια Τούνη, ενώ παράλληλα δήλωνε ότι της είναι ευγνώμων που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε στο πλευρό της ως μάνα και πατέρας μαζί.

Σήμερα, η Ιωάννα έκανε την πρώτη της ανάρτηση και τη συνόδευσε με μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου η μητέρα της την κρατάει αγκαλιά στην θάλασσα.

Η ανάρτησή της:

«Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή! Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα!!!

Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω –ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» & την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα. Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί! Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους & γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα!

Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα! Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ & ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ…. Δεν λέω αντίο! Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα… και πως μέχρι τότε θα με προσέχεις από ψηλά.… Σου υπόσχομαι να μην χάσω το χαμόγελο μου, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη, να ζω την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία & να αγαπώ αληθινά και ολοκληρωτικά, όπως μου έμαθες εσύ!

ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ»