Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπό της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης και θέλησης, έβγαλε την ειδική μάσκα που καλύπτει και προστατεύει το πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας τα τραύματα που της προκάλεσε η αρρωστημένη επίθεση της Έφης Κακαράντζουλα, με βιτριόλι.

Γεμάτη δυναμισμό και θέληση για ζωή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προχωράει μπροστά και στέλνει ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας. Με αξιοπρέπεια και θάρρος, η νεαρή γυναίκα που βρέθηκε ξαφνικά πρωταγωνίστρια στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, προχωράει μπροστά και αποτελεί παράδειγμα για όλους. 

Μια ημέρα πριν εμφανιστεί στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» η Ιωάννα αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε.

Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.

Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα ”την αποκάλυψη της Ιωάννας” όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος» έγραψε η Ιωάννα στην ανάρτησή της.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα, η Ιωάννα θα εμφανιστεί στους «Πρωταγωνιστές» και θα μιλήσει για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση.