ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ: Διάσημοι Έλληνες που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να αναγνωρίσουν τα παιδιά τους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα παιδί είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι ή μήπως όχι;

Λόγω της φύσης της δουλειάς τους οι παρακάτω περιπτώσεις έχουν απασχολήσει με τις υποθέσεις πατρότητας τα ΜΜΕ. Ωστόσο ανάλογες υποθέσεις συναντώνται καθημερινά.

Ιάκωβος Μυλωνάς:

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τις συμμετοχές του σε καθημερινά σήριαλ. Ωστόσο το 2012 απασχόλησε τα Μέσα με την επιλογή του να μην αναγνωρίσει το παιδί που θα έφερνε τότε στον κόσμο η τότε σύντροφός του.

Εκείνη την χρονιά η τότε αγαπημένη και συνάδελφός του τού ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

Έπειτα από ένα χρονικό διάστημα και πριν ακόμα έρθει στον κόσμο η κόρη του το ζευγάρι χώρισε και ο Ιάκωβος Μυλωνάς ζήτησε να γίνει τεστ πατρότητας.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τη μητέρα του παιδιού. Πρέπει να γίνει ένα δικαστήριο το Φλεβάρη για να φιξαριστεί η διατροφή που δίνω τώρα, αλλά για να πάρει μια μορφή ότι θα είναι οριστική», είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Η αλήθεια ήταν ότι τα έχασα. Από τη μία χαιρόμουν, από την άλλη τα είχα χαμένα, ήταν μεικτό το συναίσθημα. Έγιναν πολύ γρήγορα τα πράγματα και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Το τεστ DNA χρειάστηκε επειδή η γνωριμία μας ήταν πάρα πολύ σύντομη, δηλαδή η κοπέλα έμεινε έγκυος μέσα σε ένα μήνα και όλα αυτά φέραν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Το θέμα ήταν ότι λόγω κάποιων προστριβών που είχαμε με τη μητέρα του παιδιού τη συγκεκριμένη περίοδο, υπήρξε ένας χωρισμός, ο οποίος ήταν σε λάθος στιγμή. Δεν είχαμε μια σοβαρή διαφωνία, ήταν ότι δεν γνωριζόμασταν. Ότι ήρθε κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να το χειριστούμε. Γιατί ενώ είμασταν ένα εντελώς ανέμελο ζευγάρι, ξαφνικά είμαστε γονείς».

Τέλος τόνισε: «Νομίζω ότι είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη μητέρα του παιδιού. Όχι δεν είμαστε μαζί, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Έγιναν κάποιες προσπάθειες, αλλά επειδή είχαν μπερδευτεί πάρα πολύ τα πράγματα, δεν μπόρεσαν να ξεμπερδευτούν, χρειαζόταν χρόνος. Και βέβαια την αγαπάω πάρα πολύ. Ο έρωτας δεν έχει να κάνει μονάχα με αυτά που θέλεις, έχει να κάνει και με τις συνθήκες των πραγμάτων. Εκείνη μένει μόνιμα Θεσσαλονίκη, εμένα η δουλειά μου με φέρνει τώρα στη Αθήνα». προσθέτει ο ηθοποιός.

Θανάσης Καραχρήστος:

Το τεστ DNA “έκαψε» τον πρώην της Θάνου, ήταν ο τίτλος καθημερινής εφημερίδας το 2007.

Ο Θανάσης Καραχρήστος, ο πρώην σύζυγος της Κατερίνας Θάνου, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση από την οποία προέκυψε ένα παιδί.

Ο ίδιος αναγνώρισε το παιδί του με καθυστέρηση 18 μηνών έπειτα από το θετικό αποτέλεσμα που έδειξε η εξέταση με τη μέθοδο DNA.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας «στις παρατεταμένες εκκλήσεις, τόσο της ίδιας όσο και της μητέρας της, να αναλάβει τις ευθύνες του, εκείνος απαντούσε με λόγια που μόνο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας έμοιαζαν: ότι του έκλεψε το σπέρμα μέσα από το προφυλακτικό και το εμφύτευσε στον κόλπο της με σκοπό να μείνει έγκυος! Η νεαρή κοπέλα ζητούσε με εξώδικο που του έστειλε να αναλάβει τις ευθύνες του και να αναγνωρίσει το παιδί που έχει στην κοιλιά της, καρπό του παράφορου έρωτά τους».

Ανέλαβε όλες τις ευθύνες ωστόσο επιθυμία του ήταν το παιδί να φέρει το επίθετο της μητέρας.

Πασχάλης Αρβανιτίδης:

Αυτή την υπόθεση την θυμούνται όλοι μιας και πριν από κάποια χρόνια ήταν το καθημερινό θέμα συζήτησης των μεσημεριανών εκπομπών.

Το «στιγμιαίο λάθος» του τραγουδιστή απασχόλησε τότε όσο κανένα με την υπόθεση να διαδραματίζεται καθημερινά στα μάτια των χιλιάδων τηλεθεατών.

Το test DNA έγινε και αποδείχθηκε πως ο πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουνζή είναι ο Πασχάλης.

Σε σχετικό ρεπορτάζ καθημερινής εκπομπής τον περασμένο Δεκεμβρίο είχε γίνει γνωστό ότι η μητέρα του εκτός γάμου παιδιού του Πασχάλη καλεί τον τραγουδιστή εκ νέου στα δικαστήρια και από ό,τι φαίνεται θα δοθεί ακόμα μια σκληρή δικαστική μάχη. Η μητέρα ζητά από τον Πασχάλη Αρβανιτίδη αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ. Η 47χρονη διεκδικεί το ποσό των 300.000 ευρώ ως συνολική διατροφή για τα χρόνια που μεγάλωνε μόνη της το γιο της αλλά και 700.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Το 2010 το δικαστήριο είχε αποφανθεί ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Πασχάλης αλλά το αίτημα του να ξαναγίνει εξέταση DNΑ δεν έχει γίνει δεκτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πήρε το μετρό και προκάλεσε αναστάτωση - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!

Το καυτό κούνημα της Μενεγάκη έριξε...το πλατό!!! (ΒΙΝΤΕΟ)