Ο Βασιλιάς Βάτραχος στο Θέατρο ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ»

Των αδελφών Γκριμ

(με ΔΩΡΕΑΝ αποκριάτικο πάρτι!)

Mια όμορφη πριγκίπισσα αισθάνεται πλήξη και μοναξιά στο παλάτι και η μόνη της παρηγοριά και παιχνίδι είναι ένα χρυσό μπαλάκι.. Ο βασιλιάς πατέρας της κάνει τα πάντα  να την ευχαριστήσει και η παράσταση αρχίζει με ένα γελωτοποιό που με τα αστεία και τα μαγικά κόλπα του ξεσηκώνει τα παιδιά.. Όμως την πριγκίπισσα τίποτα δεν μπορεί να την συγκινήσει.. Κάποια μέρα παίζοντας με το χρυσό μπαλάκι της το χάνει στα βαθιά νερά μιας στέρνας και είναι απαρηγόρητη..

Ένας χαριτωμένος, πλατσουλιάρης βάτραχος εμφανίζεται και για να της φέρει το μπαλάκι της ζητά ανταλλάγματα. Δεν γνωρίζει όμως ότι ο βάτραχος αυτός είναι ένας πρίγκιπας μαγεμένος από μια κακιά μάγισσα και η πριγκίπισσα δέχεται να του προσφέρει ότι θέλει προκειμένου να ξανακερδίσει το αγαπημένο της παιχνίδι.. Όμως ξεχνά το λόγο που του έδωσε και η περιπέτεια αρχίζει… Για να λυθούν τα μάγια ο βάτραχος πρέπει να καταφέρει να πλησιάσει την πριγκίπισσα και να προκαλέσει την προσοχή και την συμπάθειά της. Άραγε θα το καταφέρει; 

 

Μετά την παράσταση ακολουθεί ΔΩΡΕΑΝ αποκριάτικο πάρτι στο φουαγιέ μας για όλα τα παιδιά με dj, χορό, θεαστρικό παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις!!!

Συντελεστές

Θεατρική διασκευή- 

Σκηνοθεσία :               Έλλη Βοζικιάδου

Μουσική :                    Διονύσης Κούτσης

Σκηνικά :                      Χαράλαμπος Σεπεντζής

Κοστούμια:                  Έλσα Βώκου

Χορογραφίες:             Έλλη Λορέντη

Φωτισμοί:                    Ιωάννα Διονέλλη

Ηχοληψία:                   Χρήστος Καράτζαλης

Ηθοποιοί: Ανδρέας Αποστόλου, Έλλη Λορέντη, Βασίλης Ασημάκης,

Αμαλία Κλημοπούλου, Νικόλας Καννάς.    

 

Κατάλληλο για παιδιά από 2,5 έως 12 χρονών.

Διάρκεια παράστασης: 90’ με διάλειμμα

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Παραστάσεις:

Σάββατο 24/2, ώρα 17.30’

Σάββατο 2/3, ώρα 17.30’

Σάββατο 9/3, ώρα 17.30’

Σάββατο 16/3 ώρα 17.30’

 

 

Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 10 ευρώ. Φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι: 7 ευρώ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ (EARLY BIRD): 8 ευρώ μέχρι 23 Φεβρουαρίου 2024.

 

Προπώληση: https://www.more.com/theater/children/o-basilias-batraxos-ton-adelfon-gkrim/

Digital marketing: WEBMARKETreGroup.gr

Οργάνωση ομαδικών επισκέψεων (group) – παιδικών πάρτιΙωάννα Κούτση

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΥΜΕΛΗ – ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΑΡΤΙ!!!

Η επιτυχημένη διοργάνωση των παιδικών πάρτι στο χώρο μας (κεντρική αίθουσα και φουαγιέ) αποτελεί πλέον θεσμό!!! Το θέατρο Θυμέλη ίδρυσε μία από τις πρώτες παιδικές σκηνές στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1980) κι από τότε με συνέπεια στην ποιότητα ψυχαγωγεί τους μικρούς μας φίλους με παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών, έχοντας γαλουχήσει γενιές παιδιών που το λάτρεψαν. Με αίσθημα ευθύνης αλλά και με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας αναπτύξαμε τα τελευταία 16 χρόνια την παιδική διασκέδαση προσθέτοντας στο χώρο μας τη διοργάνωση παιδικών πάρτι για γιορτές, γενέθλια και πάσης φύσεως εορταστικές εκδηλώσεις είτε σε συνδυασμό είτε ανεξάρτητα με την παρακολούθηση κάποιας παιδικής θεατρικής παράστασης σε πολύ ειδικές τιμές.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής η οποία επιτάσσει οικονομικές αλλά και πλούσιες συγχρόνως λύσεις για την παιδική αναψυχή και με πλήρη επίγνωση της ευεργετικής επίδρασης της Τέχνης   στον ψυχικό κόσμο του παιδιού συνδυάσαμε τη μουσική και το θέατρο με τη διοργάνωση παιδικού πάρτι στους χώρους μας. Στο χώρο της κεντρικής αίθουσας τα παιδιά παρακολουθούν τις θεατρικές παραστάσεις μας και στο κομψό και άνετο φουαγιέ μας με περιμετρικά τραπεζοκαθίσματα και πίστα στο κέντρο (παιδική ντίσκο), παιδιά και  γονείς διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσεως στους ξέφρενους ρυθμούς του έμπειρου dj μας με τη λάμψη των χρωματιστών φωτορυθμικών που απογειώνει, ενώ συνεργάτες μας ηθοποιοί και παιδαγωγοί παρασύρουν τους μικρούς μας φίλους σε αξέχαστες στιγμές με θεατρικό παιχνίδι και διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία!!!

 

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ( αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διοργανωθεί πάρτι άλλη μέρα χωρίς παράσταση, αλλά με διαφορετικές παροχές και χρεώσεις)

ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ…

 

Τιμές ομαδικού εισιτηρίου για παιδικά πάρτι (ενήλικες και παιδιά):

 

8 ευρώ το άτομο για ελάχιστο αριθμό 20 ατόμων και 7 ευρώ το άτομο για ελάχιστο αριθμό 50 ατόμων για τρεις ώρες και σε συνδυασμό με την παρακολούθηση της παράστασης (ημέρες και ώρες παραστάσεων

για το κοινό όπου η παράσταση παρακολουθείται από όλους – θεατές και καλεσμένους - και το πάρτι μετά την παράσταση είναι πριβέ μόνο για τους καλεσμένους). Στην τιμή εκτός από τη θεατρική παράσταση συμπεριλαμβάνεται dj, ανιματέρ, καραόκε, θεατρικό παιχνίδι κ.α.

 

12 ευρώ το άτομο για ελάχιστο αριθμό 25 ατόμων και 10 ευρώ το άτομο για ελάχιστο αριθμό 50 ατόμων για τρεις ώρες για διοργάνωση πριβέ πάρτι χωρίς θεατρική παράσταση αλλά με θεατρικό παιχνίδι κατόπιν συνεννόησης για τη διαθεσιμότητα του χώρου και τις δραστηριότητες (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται dj, ανιματέρ, καραόκε, θεατρικό παιχνίδι κ.α.)

Τα κεράσματα (φαγητά, σνακ, ποτά, αναψυκτικά) μπορούν να τα φέρουν οι γονείς με ελεύθερη επιλογή, μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα του catering και λοιπών χρεώσεων που ανεβάζουν κατά πολύ το κόστος της κάθε διοργάνωσης σε άλλους χώρους. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια όμορφη και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα εφόσον οι διοργανωτές γονείς είναι οι οικοδεσπότες του πάρτι με τησυνδρομή των δικών μας συνεργατών που φροντίζουν για να μείνει αξέχαστη η κάθε ιδιαίτερη γιορτινή στιγμή ξεκούραστα και οικονομικά, με θεατρική διάθεση, πολύ κέφι και ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσεως!!!

 

Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ»

Μοσχονησίων 32, Πλατεία Αμερικής.

Πληροφορίες/κρατήσεις: 210-8657677