Η νέα ταινία για παιδιά στην Θόλο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 

«Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων: Ταξίδι στο Φως!»

στη «ΘΟΛΟ», το «Θέατρο» Εικονικής Πραγματικότητας

του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού!

 

Η νέα ταινία «Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων: Ταξίδι στο Φως!» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη «Θόλο», το «Θέατρο» Εικονικής Πραγματικότητας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού από το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023. Σε αυτή την περιπέτεια, το μέλλον συναντάει το παρελθόν, όταν ένα διαστημόπλοιο συντρίβεται στη Γη, την Εποχή του Λίθου. Ο πιλότος, ένας μικρός εξωγήινος, ο Άλεξ, γνωρίζει τα δύο αδέρφια Ρέα και Πυρ, τα οποία του ζητάνε μία βόλτα στον ήλιο, με αντάλλαγμα να τον βοηθήσουν να επισκευάσει το διαστημόπλοιό του!

Ετοιμαστείτε για μία απίθανη περιπέτεια, με τα δύο παιδιά να σώζουν τον Άλεξ από άγρια προϊστορικά θηρία και τον μικρό εξωγήινο να τους διδάσκει για το ηλιακό σύστημα, την ενέργεια και τo ηλιακό φως.

Η ταινία «Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων: Ταξίδι στο Φως!» είναι ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στον χρόνο και στον χώρο που θα διασκεδάσει τα παιδιά, καθώς ανακαλύπτουν την επιστήμη του φωτός και της ενέργειας. Μία ταινία για όλη την οικογένεια, που χάρη στην τεχνολογία της «Θόλου» προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Αφήγηση: Μιχάλης Μαρκάτης, Τζούλι Τσόλκα, Δημήτρης Μπαμπανιώτης

Hμέρες και ώρες προβολών:

Γενική είσοδος: 7€ (ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις)

Προπώληση εισιτήριων:

 

«ΘΟΛΟΣ»
 Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πειραιώς 254, Ταύρος 177 78

 
www.tholos254.gr

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ