ΠΟΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ;;; – Αυτή είναι η ΚΑΛΛΟΝΗ που έχει πάρει τα μυαλά του Γιάννη Λάτσιου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να χαίρεται τη ζωή του, να διασκεδάζει αλλά και να μην απασχολεί τα φώτα. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 επέλεξε να πάει για φαγητό με την κουμπάρα του Νατάσα Θεοδωρίδου και εν συνεχεία να διασκεδάσει στο Γιώργο Σαμπάνη, την Ευρυδίκη και την Τάμτα, στο νυχτερινό κέντρο, Acro.

Εκεί, οι φωτογράφοι απαθανάτισαν το Γιάννη Λάτσιο με την παρέα του και τα δημοσιεύματα άρχισαν να «φουντώνουν».

Ο λόγος; Στην παρέα του Γιάννη Λάτσιο βρισκόταν μια γοητευτική μελαχρινή κυρία η οποία φαίνεται να μονοπώλησε το ενδιαφέρον του. Οι δυο τους μιλούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και η Άννα, όπως είναι το όνομά της, ήταν αρκετά διαχυτική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες που είδαμε στο protothema.gr, ο Γιάννης Λάτσιος και η Άνναπήγαν μαζί στο κέντρο για να διασκεδάσουν.

latsios anna (1)

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr

Ενώ το δημοσίευμα του περιοδικού Hello καθώς και οι φωτογραφίες, κάνουν λόγο για μια απρόσμενη μεν ευχάριστη δε συνάντηση κάποιου φίλου του πρώην διευθυντή προγράμματος στην είσοδο του Acro ο οποίος είχε στην παρέα του τη γοητευτική μελαχρινή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο το βράδυ οι δυο τους καθόντουσαν δίπλα δίπλα και η γλώσσα του σώματός τους έδειχνε πως ο ένας χαιρόταν την παρέα του άλλου και η ενέργεια μεταξύ τους ήταν καλή.

Πηγή φωτογραφίας: Hello

Πηγή φωτογραφίας: Hello

Πηγή φωτογραφίας: Hello

Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους και αν η σχέση τους είναι φιλική ή κάτι παραπάνω προς το παρόν παραμένει άγνωστο. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως ο Γιάννης Λάτσιος αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι έχει γούστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοί είναι οι λογαριασμοί της Ελένης Μενεγάκη – Το ΣΟΚ της όταν πήγε στην τράπεζα!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ το μήνυμα του συντρόφου του Μηνά Χατζησάββα για το σύμφωνο συμβίωσης!