Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνεται ένα με τους φίλους του Ολυμπιακού μετά το θρίαμβο στην Αγγλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, επί των ημερών του οποίου ο Ολυμπιακός έζησε τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή του διάκριση (μέχρι σήμερα), με τη συντριβή της Άστον Βίλα στην έδρα της με 2-4, οδηγήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην εξέδρα των φιλάθλων του Θρύλου και έγινε ένα μαζί τους!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης οδεύει προς τους εκατοντάδες φίλους του Ολυμπιακού που έδωσαν το παρών στον ιστορικό αγώνα της ομάδας, έχοντας υψωμένη τη γροθιά ως σήμα νίκης και δύναμης, με τους τελευταίους να έχουν «τρελαθεί» από χαρά, περιμένοντας την επόμενη μεγάλη επιτυχία σε λίγες μέρες!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαιρετά τους οπαδούς των πρώτων σειρών και αγκαλιάζεται με έναν εξ αυτών, τον καλό του φίλο και γνωστό Κρητικό μουσικό και τραγουδιστή Μανώλη Κονταρός, ενώ γνωρίζει την αποθέωση!

Αδιαμφισβήτητα ο χθεσινός θρίαμβος επί της Άστον Βίλα, μετά την ιστορική κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των νέων, αποτελεί μια ακόμα μεγάλη δικαίωση για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και την καλύτερη απάντηση προς τους επικριτές του.

Δείτε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

Θρίαμβος του Θρύλου στην Αγγλία με σκορ πρόκρισης για Τελικό!

br