ΚΑΥΤΟ: «Παράνομο» ζευγάρι στον ΣΥΡΙΖΑ – Παντρεμένοι και οι δύο ζουν τον απόλυτο έρωτα στην Βουλή

Ύστερα από την προ ημερών «βόμβα» για την «πριγκιποπούλα» και το «λαϊκό παιδί» (παντρεμένοι και οι δύο) που χτυπήθηκαν από τα βέλη του θεού Έρωτα, η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα ότι οι κοινοβουλευτικοί διάδρομοι βοούν και για ένα άλλο θυελλώδη (και κρυφό) ειδύλλιο.

Αυτήν τη φορά η εν λόγω αισθηματική περιπέτεια εκτυλίσσεται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Υψηλά ιστάμενος κοινοβουλευτικός παράγων, που προέρχεται από το κυβερνόν κόμμα, είναι ξετρελαμένος με αρκετά νεότερή του -και πάρα πολύ γοητευτική- κυρία.

Εκείνος ανήκει στα ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αν και κρατούσε πάντοτε χαμηλούς τόνους, διατηρώντας καλές σχέσεις με όλες τις τάσεις αλλά και τους άλλους πολιτικούς χώρους. Στο προσκήνιο αναδείχτηκε τα τελευταία χρόνια, ως μέλος της «παλαιάς φρουράς» του ηγετικού επιτελείου του κόμματος.

Αν και σε δεύτερο γάμο, φρόντιζε να κρατά την προσωπική ζωή του μακριά από τους «λύκους» της δημοσιότητας και μόνο πριν από μερικούς μήνες η δημοσίευση φωτογραφιών του σε ακριβή παραλία την ώρα που ετοιμαζόταν το εξοντωτικό τρίτο Μνημόνιο τον έφερε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δίνοντας λαβή για διάφορα σχόλια.

Στήριζε Παπανδρέου

Εκείνη, γύρω στα 45, παραμένει ελκυστική όπως ήταν εδώ και χρόνια, όταν ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά.

Δεν ανήκε πάντοτε στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς προέρχεται από τους λεγόμενους πασοκογενείς, ενώ έως το 2009 στήριζε οικογενειακώς με πάθος τον Γιώργο Παπανδρέου.

Γι’ αυτό είναι γνωστή και παλαιών ισχυρών υπουργών του ΠΑΣΟΚ αλλά και στελεχών από διάφορους χώρους που είχαν δραστηριοποιηθεί ιδιαίτερα στην Αυτοδιοίκηση. Τα τελευταία χρόνια ακολούθησε -εγκαίρως- το κύμα μετακίνησης από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ και από το 2012 συνέβαλε -με την επιρροή που διέθετε στο δήμο της- στην εκλογική ενίσχυση και επιράτησή του.

Η στενή γνωριμία της με παλαιό στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς, που σήμερα έχει πάρει κομβική θέση για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων, της άνοιξε διαδρόμους πρόσβασης στα ανώτερα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ από την περίοδο που βρισκόταν ακόμη στην αντιπολίτευση.

Το ζευγάρι περνά πολλές ώρες την ημέρα μαζί στη Βουλή, αφού της έχει αναθέσει αυξημένα επιστημονικά καθήκοντα για τις κρίσιμες αποφάσεις που λαμβάνει. Πάντως, οι κακεντρεχείς λένε ότι δεν περιορίζεται στις θεσμικές υποχρεώσεις της, αλλά λύνει και δένει, όπως γινόταν προηγουμένως στο υπουργείο, όπου είχε τον ρόλο συμβούλου.

Καθώς μάλιστα το ωράριο είναι συχνά εξαντλητικό, πολλές φορές αργά το βράδυ διατίθεται και ένα αυτοκίνητο της Βουλής για να επιστρέψει η γοητευτική κυρία στο σπίτι της. Πάντως οι ίδιοι μιλούν απλώς για μια φιλία που λόγω της διαρκούς συνεργασίας τους έγινε ακόμη πιο κοντινή…

πηγή: Espresso