Δύσκολες ώρες για τη Χρύσπα – Τι συνέβη στην τραγουδίστρια;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύσκολες ώρες για την Χρύσπα λίγο πριν την πρεμιέρα της στο θέατρο. Η γνωστή τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Μια πεντάμορφη... Τέρας” στο θέατρο Αθηνών και λίγο πριν βρεθεί στη σκηνή, βρέθηκε στο κρεβάτι... με διάστρεμμα.

Άγιο είχε και γλίτωσε τα χειρότερα η τραγουδίστρια, αλλά δυστυχώς αναγκάστηκε να μείνει για λίγες μέρες καθηλωμένη στο κρεβάτι για να αναρρώσει. Και φυσικά, αυτό έκανε να πάνε πίσω όλα της τα σχέδια.

1aaaxr

Η ίδια, πάντως, δεν έχασε το χιούμορ της και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με το πονεμένο πόδι της γράφοντας: “Αυτό το #brakealeg (σπάσε πόδι που λένε οι Άγγλοι πριν τις θεατρικές πρεμιέρες για καλή τύχη) ποιος το σκέφτηκε για ευχή σε πρεμιέρα? τον υπέρ ευχαριστώ ... Ευτυχώς την γλίτωσα με ένα απλό διάστρεμμα...”.

Όσο για την πρεμιέρα της παράστασης που παίζει μαζί με την Μαρία Κορινθίου, τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς... είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα αναβληθεί λόγω του προβλήματος υγείας της Χρύσπας.

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Πηγή: tlife