Διαζύγιο Βανδή-Νικολαΐδη: Γιατί βρέθηκαν ένα βήμα πριν τον χωρισμό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γιατί Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκαν ένα βήμα πριν τον χωρισμό;

Μπορεί όλοι να θέλουν να τους χωρίσουν, αλλά Βανδή και Νικολαΐδης παραμένουν εδώ και δεκαέξι χρόνια ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα, τόσο εκείνη όσο κι εκείνος δεν κρύβουν την αγάπη που νιώθουν αλλά και την ευτυχία τους που έχει σφραγιστεί με την απόκτηση των δύο παιδιών τους.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους φρόντισαν να βουλώσουν μια και καλή τις κακές γλώσσες που υποστήριζαν ότι ο γάμος τους δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση.

«Είμαι τρελά ερωτευμένη ακόμη και σήμερα μαζί του. Μακάρι η Ελλάδα να είχε εκατό Ντέμηδες», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. «Η Δέσποινα είναι τέλεια σύζυγος και μητέρα και όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη και σοφότερη», δήλωσε ο Ντέμης. Η τραγουδίστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας φαίνεται ότι βρίσκονται στην πιο ώριμη φάση της ζωής τους και τίποτα δεν δείχνει ικανό να μπει ανάμεσά τους.

Κι όμως, τα πράγματα δεν ήταν πάντα ιδανικά μεταξύ τους. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στο γάμο του και λίγο έλειψε να τιναχθεί η ευτυχία τους στον αέρα. Η παρέμβαση του Ντέμη όμως έπαιξε καταλυτικό ρόλο και τα όποια σύννεφα παρουσιάστηκαν, ανήκουν πλέον οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν.

Ήταν η περίοδος που το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του Μελίνα και η Δέσποινα Βανδή, όπως η ίδια παραδέχεται, είχε ξεχάσει ότι εκτός από μητέρα, ήταν και γυναίκα. Είχε αφήσει στην άκρη τη θηλυκή της πλευρά και ασχολούνταν μόνο με το παιδί. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, όλος ο κόσμος της ήταν η κόρη της και ο Ντέμης Νικολαΐδης φαινόταν σαν να είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Δεν ενδιαφερόταν για τίποτε άλλο, ούτε καν για την εξωτερική της εμφάνιση. «Ήμουν συνέχεια στο σπίτι με φόρμες και με κλάμερ στα μαλλιά», θα παραδεχθεί.

Πηγή: fimes.gr