Τένια Μακρή: Αυτή είναι η όμορφη κόρη της η οποία ακολουθεί τα χνάρια της(Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H Τένια Μακρή φωτογραφήθηκε για το People μαζί με την κόρη της Βιργινία και μίλησε τόσο για τη μάχη της με τον καρκίνο, όσο και για την τρυφερή, ειλικρινή αλλά και επαγγελματική πλέον σχέση τους, καθώς και η Βιργινία είναι ψυχολόγος. «Συνήθως εγώ διαχειρίζομαι τα ζητήματα πόνου και η Βιργινία της ζωής» λέει η Τένια. Τι λέει όμως η Βιργινία για τη μαμά της στο περιοδικό; Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα;

Πόσο εύκολη είναι η σχέση μάνας και κόρης που κάνουν την ίδια δουλειά;

Βιργινία: Υπάρχει πάντα μια «σκιά» του γονιού όταν το παιδί ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση νιώθω πολύ τυχερή. Η αντιμετώπισή της ήταν πάντα πολύ υποστηρικτική και πολλές φορές ζητάει τη γνώμη μου.

Στα 19 χρόνια που εκείνη δούλευε και στην τηλεόραση, πώς ήταν η μαμά ως «παρουσιάστρια»;

Βιργινία: Για μένα πάντα ήταν η «μαμά Τένια» που απλώς είχε περίεργα ωράρια. Κι αυτό οφείλεται στον τρόπο που το διαχειρίστηκε η ίδια. Μόνο όταν σπούδαζα στον Καναδά και μαθεύτηκε πως είμαι κόρη της συνειδητοποίησα την απήχηση που είχε στον κόσμο. Μάλιστα είχα δεχθεί ένα τηλεφώνημα από άγνωστο που με ρώτησε αν χρειαζόμουν βοήθεια για να προσαρμοστώ στη χώρα… Μου έκανε εντύπωση.

Φοβήθηκες όταν αρρώστησε;

Βιργινία: Θορυβήθηκα. Αλλά σκέφτηκα «προχωράμε και βλέπουμε».

Κοινά σχέδια τηλεοπτικής συνεργασίας υπάρχουν;

Βιργινία: Ιδέες υπάρχουν. Θα δούμε.

650tenia

Πηγή: peoplegreece.com