Θυμάστε το «The Nanny»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


O χρόνος μάλλον την αγαπάει πολύ!

Σίγουρα όλοι θυμόμαστε τη διάσημη The Nanny, ένα από τα πιο δημοφιλή και αστεία σήριαλ της αμερικανικής τηλεόρασης στη δεκαετία του 80, όπως επίσης και την εκκεντρική, πληθωρική και σίγουρα αξιαγάπητη πρωταγωνίστρια Fran Drescher.

Το ταλέντο, η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και φυσικά το αψεγάδιαστο κορμί της, την είχαν μετατρέψει σε αστέρι πρώτου μεγέθους, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση, ότι οι νταντάδες όλου του κόσμου θα ήταν τόσο σέξι και καλλίγραμμες όσο εκείνη!

Σήμερα, στα 55 της χρόνια, μπορούμε να πούμε ότι ο χρόνος την λατρεύει καθώς της έχει φερθεί υπέρ του δέοντως καλά! Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη διάσημη ηθοποιό στο αεροδρόμιο του Lοs Angeles, απλή και ντυμένη στα μαύρα μαζί με το αξιαγάπητο κουτάβι της! Τόσο το κορμί όσο και το υπόλοιπο παρουσιαστικό, δεν θύμιζαν σε τίποτα μία γυναίκα 55 ετών, ενώ το χαμόγελο που την έκανε παγκοσμίως διάσημη, φώτιζε το έτσι κι αλλιώς λαμπερό πρόσωπό της!

Ίσως βέβαια να φταίει και το γεγονός ότι είναι λίγο στην κοσμάρα της μιας και πρόσφατα είχε παραδεχτεί ότι έχει έρθει σε επαφή με... εξωγήινους!