Απίστευτο! Ο Γιώργος Τσαλίκης έσωσε τη ζωή μιας κοπέλας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει σπουδάσει Ιατρική αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτήν. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «You Weekly», ο τραγουδιστής αποκάλυψε αν έχει σκεφτεί ποτέ να παρατήσει το τραγούδι για να γίνει γιατρός.

«Δεν έχω εξασκήσει ποτέ την Ιατρική και δεν έχω σκεφτεί να παρατήσω τη δουλειά μου. Υπάρχουν βέβαια στιγμές που τα έχω “πάρει” με πελάτες αλλά δε με πτοεί τίποτα. Γιατί ξέρω ότι όταν κάποιος διασκεδάζει σε ένα μαγαζί, μπορεί να έχει πιει και λίγο παραπάνω κι αν είναι μπουχτισμένος ίσως να μη συμπεριφερθεί καλά. Οι συνεργάτες μου με λένε “monsieur Βούδα”! Μπορεί να γίνεται χαμός γύρω μου ή να συμβεί κάτι αντικειμενικά εκνευριστικό αλλά πάντοτε κρατάω την ψυχραιμία μου. Είμαι ο τελευταίος που θα τη χάσει, ειδικά πάνω στην πίστα. Γενικά έχω ανοχή ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης με τους πελάτες που διασκεδάζουν, μας πληρώνουν και πίνουν αλκοόλ. Μπορεί να κάνουν πράγματα που σε άλλη περίπτωση δεν θα έκαναν ποτέ…».

Ο τραγουδιστής ανέφερε και ένα περιστατικό όπου έσωσε τη ζωή μίας κοπέλας σε κέντρο που τραγουδούσε παλαιότερα: «Είχε γίνει θυμάμαι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό στο Caramela. Μια κοπέλα ζαλίστηκε, έπεσε και γύρισε η γλώσσα της! Με φώναξαν από το καμαρίνι, της έδωσα τις πρώτες βοήθειες, της έσωσα τη ζωή. Ήταν η γραμματέας ενός επιχειρηματία και την επόμενη εβδομάδα ήρθε με το αφεντικό της να με ευχαριστήσει».

tsalikis2