Και άλλο χτύπημα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όνειρο ήταν και πάει... Για άλλη μια φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται μετέωρος,καθώς το νέο του ξεκίνημα στην Κύπρο σταμάτησε πριν καλά καλά ξεκινήσει λόγω της οικονομικής κρίσης.

Μπορεί να απουσίαζε από την τηλεόραση, όμως ξαφνικά του έγινε μία πρόταση από την Κυπριακή τηλεόραση για τηλεπαιχνίδι -με στοιχεία σόου- που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, κάνοντάς τον να πάρει νέα πνοή και να βγει από την απομόνωσή του. Όμως η οικονομική κρίση χτύπησε και εκεί την τηλεόραση και τους χορηγούς με αποτέλεσμα η παραγωγή να τιναχτεί στον αέρα!

Αυτή τη φορά προσπαθεί ο παρουσιαστής να φανεί ψύχραιμος. Το ησυχαστήριο του στη Μήλο είναι για μία φορά η λύση και το επισκέπτεται συχνά. Εκεί συνεχίζει να γράφει το βιβλίο του που όπως λένε κάποιοι θα είναι "βόμβα" για τη σόου μπιζ, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

Τελευταία ακούγεται ότι γνωστή εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών θέλει να κάνει τη ζωή του ταινία. Κι αυτό γιατί ο Ανδρέας είναι όχι μόνο μεγάλο κεφάλαιο στην τηλεόραση αλλά και η προσωπική ζωή του δεν πέρασε απαρατήρητη.