ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ: Αυτή είναι η νέα «Μενεγάκη» της Περιφέρειας – Εντυπωσιακή και ετοιμόλογη (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το κορίτσι που μας κρατάει τα απογεύματά μας συντροφιά με την εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι», κατατάσσεται στις παρουσιάστριες που αναρριχήθηκαν με την αξία τους στην κορυφή εκπομπών και δελτίων στην περιφερειακή τηλεόραση και κατέλαβαν τις μικρές οθόνες μας, τόσο με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση όσο και με το πνεύμα τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι σίγουρα το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Έκανε τη δική της ανατροπή και από δασκάλα αποφάσισε ότι αυτό που δίνει νόημα στη ζωή της είναι η τηλεόραση.

Οι Κρητικοί την λατρεύουν και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα αλλά και την σταθερά ανοδική πορεία της εκπομπής της στο Κρήτη TV. «Η δική μου διαδρομή ξεκίνησε από μια μικρή γραφική πόλη, την Πρέβεζα… με οδήγησε στη Θεσσαλoνίκη για σπουδές και με εγκατέστησε στην Κρήτη ως δασκάλα Δημοτικού», μου αποκαλύπτει.

Καθημερινά υποδέχεται το κοινό της Κρήτης - και όχι μόνο - ζωντανά για δυόμιση ώρες στο τηλεοπτικό της σπίτι, προσφέροντάς του αυθεντικές στιγμές ψυχαγωγίας, παντρεμένες με στοιχεία ενημέρωσης. «Λέμε μαζί "Καλό Μεσημέρι" και γινόμαστε μια μεγάλη - μεγάλη παρέα - οικογένεια. Γιατί το "Καλό Μεσημέρι" είναι ευχή κι εμείς αυτό που ευχόμαστε, το κάνουμε πράξη».

Τι θα κάνει όμως αν ένα από τα μεγάλα - όπως συνηθίζουμε να τα λέμε - κανάλια της κάνει πρόταση; «Θεωρώ πως κάθε επαγγελματίας και δη του χώρου στον οποίο ανήκω κι εγώ, οφείλει να ζυγίζει προσεκτικά τις προτάσεις που του τίθενται, να αξιολογεί και αναλόγως να επιλέγει τι είναι ωφελιμότερο για τον ίδιο. Αν αυτό που του προτείνεται - συγκρινόμενο με το τώρα - υπερέχει τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και οικονομικών απολαβών… τότε ασφαλώς και αξίζει να "πάρει το ρίσκο" της αλλαγής.

Δεν ενθουσιάζομαι ούτε κυνηγώ καταστάσεις, πόσο μάλλον ανθρώπους. Η δική μου αρχή ανέκαθεν ήταν, να εργάζομαι σκληρά και αξιοπρεπώς, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προχωράω. Να εξελίσσομαι τόσο επαγγελματικά όσο και ως προσωπικότητα. Κι ό,τι είναι να έρθει (αν είναι να έρθει)..καλώς να ορίσει! Αρνητική ή απορριπτική δεν υπήρξα ποτέ. Επιλεκτική όμως πάντα θα είμαι. Δεν κάνω όνειρα ούτε έχω "βλέψεις". Διανύω μια πολύ ώριμη και δημιουργική φάση της ζωής μου επαγγελματικά, οπότε εκ των πραγμάτων δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι.

Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή...».

«Καλό Μεσημέρι» με την Ιωάννα Μαλέσκου κάθε μέρα στις 15.00, στο Κρήτη TV