Καταζητείται αυτός ο άνδρας – Έκτακτη ανακοίνωση από την Αστυνομία!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, στο τηλέφωνο 22802882, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η Αστυνομία αναζητεί τον Χρήστο Κωνσταντίνου, 32 ετών, από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού και απειλής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία γύρω στις 5.15 π.μ. της 12ης  Μαΐου , έγινε αντιληπτή φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, ιδιοκτησία 21χρονης και 24χρονης, τα οποία βρισκόταν σταθμευμένα έξω από την οικία τους στην επαρχία Λευκωσίας.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από τις έρευνες στη σκηνή αλλά και από τις καταθέσεις των δύο γυναικών, ότι της απειλούσε τηλεφωνικώς ο 32χρονος καταζητείται