Η τρελή επιθυμία ενός μεθυσμένου–Χτυπούσε την πόρτα και ζητούσε…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν καταλάβαινε τι έκανε ο 29χρονος – Όταν συνήλθε έβαλε τα κλάμματα.

Ένα ολόκληρο ξενοδοχείο... παρενοχλούσε σεξουαλικά ένας 29χρονος από τη Δανία, ο οποίος κάνει τις διακοπές του στη Χερσόνησο. Ο νεαρός Σκανδιναβός «σκνίπα στο μεθύσι» γύριζε όλους τους ορόφους και χτυπούσε αδιακρίτως τις πόρτες των δωματίων, λέγοντας προς τους ενοίκους ότι έχει διάθεση για αχαλίνωτο σεξ.

Ο 29χρονος ο οποίος πριν είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, χθες τα ξημερώματα σήκωσε στο πόδι το μικρό κατάλυμα της Χερσονήσου.

Αν και αρχικά φαινόταν ότι κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να κινηθεί νομικά εναντίον του, λόγω και της κατάστασης στην οποία βρισκόταν, τελικά μια 41χρονη συμπατριώτισσα του, στην οποία είχε απευθύνει και τις περισσότερες ερωτικές προτάσεις, αποφάσισε να τον μηνύσει.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, αφού πλήρωσε το παράβολο των 100 ευρώ, υπέβαλε μήνυση στο νεαρό, ο οποίος κρατήθηκε τη νύχτα στα κρατητήρια του Α.Τ Χερσονήσου.

Αρκετές ώρες μετά και λίγο πριν ξεκινήσει η μεταφορά του για το Ηράκλειο και την εισαγγελία, ο Δανός, συνήλθε από τη μέθη και άρχισε να ρωτάει για ποιο λόγο κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος έδειχνε να μη θυμάται τίποτα και όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν, απολογήθηκε για τις πράξεις του.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.