Προκαλεί η αδελφή του 20χρονου Ολλανδού- Δείτε τι δηλώνει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκαρισμένη είναι η αδελφή του Ολλανδού ανιματέρ...

Ο 20χρονος κατακρεούργησε τον 12χρονο Ρώσο στην Κρήτη, η οποία επισημαίνει  ότι η οικογένειά της θα προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο αδελφός της πάσχει από σύνδρομο αυτισμού.

«Ο αδελφός μου δεν είναι φονιάς, είναι απλώς ένα παιδί» ανέφερε η Βιρτζίνια Σράϊβερ μιλώντας σε εφημερίδα λέγοντας  ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που βλέπει στα μέσα ενημέρωσης.

«Εάν δεν τον ακούσω να μου λέει ότι το έκανε και να μου εξηγεί πως έγινε δεν πιστεύω κανέναν. Ο Σιρίνο που ξέρω εγώ δεν μπορεί να έκανε τέτοιο πράγμα», είπε στη συνέντευξή της και υποστηρίζει ότι ο 20χρονος ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς.

«Μίλησε μαζί του ο άντρας μου. Το μόνο που μας είπε είναι ότι τον χτύπησαν και τον έβαλαν να υπογράψει κάτι που δεν καταλάβαινε γιατί ήταν στα Ελληνικά. Στη συνέχεια τον πίεσαν να κλείσει το τηλέφωνο. Από τότε και εγώ και η μητέρα μου δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί του».

Η Βιρτζίνια Σράϊβερ τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν μέσω της Ολλανδικής πρεσβείας στην Ελλάδα όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο αδελφός της πάσχει από σύνδρομο αυτισμού και θα κατατεθούν στο δικαστήριο.