![Google news logo](/images/gnews_logo.png)
![](/wp-content/themes/Newspaper/custom/images/customsocial/bluearrow.png)
Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Αμερικανίδα που τραυματίσθηκε το βράδυ της Ανάστασης στη Σαντορίνη από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας μαζί με άλλα τρία άτομα.
Η αστυνομία στη Σαντορίνη προχώρησε σε τρεις ακόμα συλλήψεις για το περιστατικό, μετά τους δύο υπαίτιους που συνελήφθησαν ανήμερα του Πάσχα.
Πρόκειται για τρεις άντρες, μεταξύ αυτών και ένας ανήλικος, ηλικίας 16 ετών. Συνολικά, εντός των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, έχουν συλληφθεί πέντε άτομα.
Παράλληλα, οι άντρες της ΕΛΑΣ προχώρησαν στην κατάσχεση ενός ακόμα αυτοσχέδιου βαρελότου, 221 κροτίδων και άλλων αντικειμένων των συλληφθέντων.
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
![](/wp-content/themes/Newspaper/custom/images/customsocial/bluearrow.png)