ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ: Πού εστιάζονται οι έρευνες για την αγνοούμενη μητέρα από το Μενίδι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο Μενίδι εθεάθη το πρωί της εξαφάνισής της η Ιωάννα, η 28χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία αγνοείται από τις 25 Απριλίου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο «Φως στο Τούνελ», γείτονας της Ιωάννας που τη γνωρίζει, την είδε το πρωί της εξαφάνισης της.

Η αγνοούμενη μητέρα κατευθυνόταν βιαστικά προς την οδό Τερψιχόρης στο Μενίδι, περίπου στις εννέα και μισή το πρωί. Ο δρόμος αυτός καταλήγει στην περιοχή Νερομάνα και στη συνέχεια στη Λεωφόρο Αγίου Διονυσίου. 

Σύμφωνα με τον σύζυγο της αγνοούμενης, η μαρτυρία αυτή φαίνεται αρκετά αξιόπιστη, καθώς τις προηγούμενες μέρες λόγω των προβλημάτων υγείας, η Ιωάννα δεν είχε βγει μόνη της από το σπίτι.

Σε ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, ο Στέλιος Δανδράκης έδωσε την εικόνα της συζύγου του, του λίγες μέρες πριν χαθεί.

Η Ιωάννα πάθαινε κρίσεις πανικού και έχανε συχνά τον προσανατολισμό της, όπως είπε ο σύζυγός της, Το πιο ανησυχητικό περιστατικό, σύμφωνα με τον σύζυγο, ήταν που μια μέρα πήρε μαζί της το μικρότερο παιδί τους ηλικίας τριών χρόνων, για να πάει να πληρώσει λογαριασμούς. Άφησε τα κλειδιά πάνω στη μίζα και το παιδί στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα εκείνο να βάλει μπροστά την μηχανή και το αμάξι να τσουλήσει, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. Από τότε της έκρυψε τα κλειδιά, από φόβο μην προξενήσει κάποιο ατύχημα.

Επίσης, κάτοικος της περιοχής Μενιδίου, είδε να περνά δυο φορές μπροστά από το σπίτι του ένα ασημί αυτοκίνητο. Ο οδηγός μιλούσε πολύ επιθετικά στην συνοδηγό, που έμοιαζε πολύ στην αγνοούμενη γυναίκα. Ο μάρτυρας έχει καταγράψει το αυτοκίνητο με την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του και διαθέτει το υλικό για έλεγχο από τις Αρχές.

Γυναίκες- θύματα, που είχαν γνωρίσει την Ιωάννα σε Ξενώνα Κακοποίησης Γυναικών πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, μόλις έμαθαν για την εξαφάνιση της, επικοινώνησαν με την εκπομπή.

Όπως είπαν, η Ιωάννα φιλοξενήθηκε στον χώρο με τα τρία μικρά παιδιά της, μετά από δική της πρωτοβουλία, σχεδόν τρεις μήνες. Είχε τη δυνατότητα να μείνει σε σπίτι της Δομής, μέχρι να σταθεί στα πόδια της, αλλά τελικά επέλεξε να επιστρέψει στο Μενίδι κοντά στον σύζυγο της. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο σύζυγος της Ιωάννας, που βρέθηκε στο στούντιο για δεύτερη φορά, ανέφερε ωστόσο πως τα προβλήματα μεταξύ τους είχαν ξεπεραστεί και πως η σχέση τους είχε ομαλοποιηθεί.

Στο στούντιο βρέθηκε για δεύτερη φορά και η αδελφή της, που μαζί με άλλους συγγενείς και φίλους ψάχνουν νυχθημερόν στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές, για να εντοπίσουν ένα σημάδι απ’ τη ζωή της.

«Θέλω να ελπίζω για να μπορώ να στέκω όρθια και να την ψάχνω, ότι η Ιωάννα είναι κάπου με την θέληση της και θα γυρίσει» είπε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμές εκτεταμένες έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί από εθελοντές και ειδικά κλιμάκια της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένα σκυλιά, στο ρέμα και στο βουνό που είχε επισημάνει ο σύζυγος της.

Πηγή: anikolouli.gr