ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Η…αμήχανη δήλωσή του για την εγκυμοσύνη της Σίας Κοσιώνη


Τι δήλωσε για τον ερχομό του παιδιού του ο Κώστας Μπακογιάννης;

Με ένα αμήχανο σχόλιο απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης στον βομβαρδισμό ευχών από δημοσιογράφους για την εγκυμοσύνη της Σίας Κοσιώνη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης των 13 Περιφερειαρχών της χώρας με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καθώς και στον ερχομό του νέου μέλος στην οικογένεια του, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Ήταν μία πολύ ωραία κουβέντα αυτή που κάναμε με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος μας δέχτηκε μετά από αρκετό καιρό. Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει αυτήν τη συνάντηση εδώ και πολλούς μήνες. Σε κάθε περίπτωση να συμφωνήσουμε ότι είναι καλό να γίνεται αυτή η συζήτηση αρκεί να υπάρχει και ουσία από πίσω, αρκεί να οδηγεί σε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Αυτό μας ενδιαφέρει εμάς» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και πρόσθεσε:

«Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για αυτό το σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας που θέλει να καταρτήσει η κυβέρνηση τώρα που έκλεισε και η προηγούμενη αξιολόγηση. Βεβαίως, όλοι μας έχουμε κάποιες επιφυλάξεις.

Οι έννοιες ανάπτυξη, παραγωγική ανασυγκρότηση έχουν κακοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό σε αυτήν τη χώρα, ειδικά τα τελευταία χρόνια και για αυτό και όλοι μαζί ψάχναμε τον τρόπο πρακτικά να βελτιώσουμε τη λειτουργία του κράτους.

Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο σήμερα. Ο μεγάλος ασθενής στην Ελλάδα σήμερα είναι το Δημόσιο και μπορούμε δουλεύοντας από κάτω προς τα πάνω να πετύχουμε μία σειρά από μικρές νίκες, οι οποίες δεν έχουν και κανένα δημοσιονομικό κόστος πέραν από το μελάνι της υπογραφής, που όμως μπορούν να κάνουν τη ζωή όλων μας λίγο καλύτερη, γιατί πολύ απλά θα χτυπήσουν τη γραφειοκρατεία».

Αναφερόμενος στην συνεργασία της εκάστοτε κυβέρνησης και της Περιφέρειας ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι πρέπει «να ακολουθήσουμε το μοντέλο το οποίο ακολουθούν σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, να έχουμε ισχυρούς Δήμους και ισχυρές Περιφέρειες, οι οποίες είναι κοντά στον πολίτη και οι οποίες μπορεί να είναι αξιόπιστοι και φερέγγυοι συνομιλητές της εκάστοτε κυβέρνησης»

Ο κ. Μπακογιάννης απαντώντας στις ευχές που δέχτηκε για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια του είπε: «Να είναι γερά και τυχερά τα παιδιά όλων μας, και εάν γίνεται να ζήσουν σε μία καλύτερη χώρα».