ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΓΗ και ΘΡΗΝΟΣ για τον 11χρονο Μάριο-Στο πόδι όλο το Μενίδι! Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε αναβρασμό είναι οι κάτοικοι Μενιδίου μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα.

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη είναι έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ενώ η τοπική κοινωνία ξεχειλίζει από οργή. Σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες γονείς έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Δημαρχείο και αγανακτισμένοι απευθύνονται στον δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό.

Έκκληση για μαζική συμμετοχή του κόσμου στη συνεδρίαση, έκαναν φορείς της περιοχής ώστε να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για κινητοποιήσεις και δράσεις. Υπενθυμίζεται ότι, πριν λίγες ημέρες, ο σύλλογος εκπαιδευτικών «Ο Σωκράτης» με ανακοίνωσή του ζητούσε τη συζήτηση του θέματος της παραβατικότητας στα σχολεία της περιοχής των Αχαρνών.

Υπενθυμίζεται ότι την περιοχή γύρω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών «χτενίζουν» από το πρωί οι ασυνομικοί, προσπαθώντας να εντοπίσουν από πού ήρθε η αδέσποτη βολίδα, η οποία τραυμάτισε θανάσιμα τον 11χρονο μαθητή την ώρα της σχολικής γιορτής!

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο σώμα του 11χρονου μαθητή, σοκαρίστηκε καθώς η σφαίρα διαπέρασε το δεξιό μέρος του εγκεφάλου, τον θόλο, έσπασε το κρανίο και μπήκε μέσα στον εγκέφαλο.

 Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία τέθηκε σε κόκκινο συναγερμό, στήνοντας ένα τεράστιο δίκτυο ερευνών γύρω από την περιοχή. 

Όπως όλα δείχνουν, την ώρα του γλεντιού κάποιος εγκληματίας πυροβόλησε με 9αρι με αποτέλεσμα η βολίδα να καρφωθεί κάθετα στον ουρανό του κεφαλιού του.

 
πηγη: star.gr