Επιτέλους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» που πίεζε τη 12χρονη να πηγαίνει σε ξενοδοχεία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τη σύλληψη του παιδοβιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλία Μίχου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για πρόσωπο που είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση της φρίκης.

Την ώρα που η κοινωνία έχει πολλά ερωτήματα για τις εξελίξεις που φαίνεται να «πάγωσαν» στην υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη, έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον περιβόητο «Μιχάλη».

Το ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια αφορά πρόσωπο που η ίδια η 12χρονη έχει κατονομάσει ως «ο Μιχάλης», το οποίο φέρεται να είχε ρόλο αντίστοιχο με τον Ηλία Μίχο στα «ραντεβού» για τα βασανιστήρια που βίωνε η ανήλικη.

Ο «Μιχάλης» έχει κατονομαστεί από το παιδί, το οποίο φαίνεται να μην τον έχει δει από κοντά, ως ο δεύτερος άνδρας που κανόνιζε συναντήσεις της φρίκης με «πελάτες», όπως έκανε και ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Ηλίας Μίχος. Φέρεται επίσης να έχει υποστηρίξει ότι ο Μίχος έστελνε μηνύματα στον «Μιχάλη» προσποιούμενος την ίδια και λέγοντας πως έχει μεγάλη ανάγκη χρημάτων και ότι ο παραλήπτης των μηνυμάτων αυτών κανόνιζε ραντεβού για το παιδί με «φίλους του». Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι έχει καταθέσει πως «Μιχάλης» και Μίχος δεν γνωρίζονταν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, επίκληση του συγκεκριμένου ονόματος φέρεται να έχει γίνει και από πρόσωπα που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω διαδικτύου οι οποίοι φαίνεται να έλεγαν πως την βρήκαν «μέσω του Μιχάλη». Το παιδί, φαίνεται πως στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές έχει αναφερθεί εκτενώς στον «Μιχάλη» ο οποίος εμφανίζεται να παροτρύνει το κορίτσι να πηγαίνει σε «ραντεβού» σε ξενοδοχεία. Να σημειωθεί πως για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά δέκα κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.