Κολωνός: Αυτός είναι ο 57χρονος από τον Πειραιά που κανόνιζε τα ραντεβού της 12χρονης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνταξιούχος ναυτικός, ηλικίας 57 ετών και πατέρας ενός πεντάχρονου κοριτσιού. Αυτός είναι ο «Μιχάλης» που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό, ο οποίος από το απόγευμα της Τετάρτης βρίσκεται στα χέρια των ανδρών του τμήματος Ανηλίκων της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Ο 57χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης συνελήφθη νωρίτερα το απόγευμα στο σπίτι του στον Πειραιά.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι του όπου και προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα και βάσει του εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος του, του πέρασαν χειροπέδες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Μιχάλης» φαινόταν σαν να περίμενε καιρό την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

Η «δράση» του «Μιχάλη» αποκαλύπτεται μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης καθώς εμφανίζεται να παροτρύνει το παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

Ο άνδρας έκλεινε τα ραντεβού του κοριτσιού μέσω του Instagram και άλλων εφαρμογών ενώ φέρεται να έπαιρνε ποσοστά επί των εσόδων.

Παράλληλα φέρεται να προέβαινε στην αδιανόητη κίνηση, να μοιράζει το τηλέφωνο του κοριτσιού σε γνωστό «ροζ» σάιτ.

Το πραγματικό του όνομα δεν είναι «Μιχάλης»

Σύμφωνα με πληροφορίες του prothema.gr το πραγματικό του όνομα δεν είναι «Μιχάλης». Πιο συγκεκριμένα ο 57χρονος παρουσιαζόταν στα social media ως «Μιχάλης Ιωάννου», ενώ το πραγματικό του όνομα είναι Εμμανουήλ Χ. με τους γνωστούς του να τον φωνάζουν Μάνο.