«Δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει η αδερφή της Καϊλή, Μανταλένα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αδερφής της.

Η αδερφή της Εύας Καϊλή Μανταλένα, εξέδωσε ανακοίνωση μετά τον σάλο που προκάλεσε η εμπλοκή της ευρωβουλευτού στο σκάνδαλο διαφθοράς με χρηματισμό αξιωματούχων από το Κατάρ, σημειώνοντας ότι η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει τις κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η αδερφή της.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η ίδια υποστηρίζει ότι ενημερώθηκε για τις κατηγορίες από τα ΜΜΕ και δεν μπορεί να τις πιστέψει γιατί η ίδια ξέρει το ήθος της αδερφής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μανταλένας Καϊλή:

«Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής.

Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται. Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη την διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νοιώθουν τώρα. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της» καταλήγει η ανακοίνωση.