Νύφη πήγε στην εκκλησία με τρίκυκλο – Ο γάμος με άρωμα άλλης εποχής που εντυπωσίασε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στους καλεσμένους του ζευγάρι από τα Χανιά, το οποίο παντρεύτηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου, και πήγε στην εκκλησία με ένα παλιό τρίκυκλο, έχοντας μαζί και τα παρανυφάκια.

Πρόκειται για τον γάμο της Μαρίας Βαρδαξή και του Λευτέρη Γεωργιλάκη που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Νιο Χωριό Νέας Κυδωνίας, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Ένας γάμος παραδοσιακός αλλά και αρχοντικός ταυτόχρονα.

Η νύφη φανερά συγκινημένη και χαρούμενη και με τους άντρες της ζωής της στο πλευρό της, έφτασε στην εκκλησία με το τρίκυκλο και καταχειροκροτήθηκε από τους καλεσμένους.

Όπως η νύφη ανέφερε στο zarpanews.gr, ο γαμπρός μιας και μηχανικός στο επάγγελμα, θέλησε να αναπαλαιώσει το παλαιού τύπου όχημα για την ημέρα του γάμου: «το τρίκυκλο το είχε ο άντρας μου και ήθελε με αυτό να πάω νύφη στην εκκλησία και δεν του χάλασα χατίρι. Το επισκεύασε, το έβαψε και πήγαμε στην εκκλησία με αυτό, μαζί με τον μικρό μας γιο Ιωάννη και τα παρανυφάκια. Θέλαμε να κάνουμε έναν παραδοσιακό γάμο».

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού που θυμίζει παλιές εποχές.

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο με την άφιξη του ζευγαριού στην εκκλησία:

zarpanews.gr