Πάτρα – Γρηγ. Λέων: Μια νέα ανάρτηση με νόημα… Γιατί «κεντάει»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο έμπειρος ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Eταιρείας Γρηγόρης Λέων με μια νέα ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ταράζει τα νερά.
Συγκεκριμένα το μεσημέρι στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”, απαντώντας σε ερώτηση, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου κ. Όθων Παπαδόπουλος εξήγησε ότι οι έξι τεχνικοί σύμβουλοι εργάζονται αφιλοκερδώς για την υπόθεση, λέγοντας μάλιστα ότι για την ακρίβεια οι τέσσερις είναι αφιλοκερδώς, ο ένας έχει λάβει πολύ μικρή αμοιβή και με τον έκτο είναι σε διαπραγματεύσεις.
Ο κ. Λέων σχολίασε το γεγονός λέγοντας μεταξύ άλλων ότι μπορεί φορολογικώς να δουλεύουν αφιλοκερδώς. Πριν από λίγο όμως με νέα ανάρτηση του επανέρχεται στο θέμα γράφοντας ότι: Το ότι βρέθηκαν 6 επιστήμονες και μάλιστα αυτοβούλως για να υποστηρίξουν επιστημονικά την κατηγορούμενη για το τρίτο παιδί όταν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση, αλλά υπάρχουν μόνο δημοσιογραφικές πληροφορίες, είναι πρωτότυπο!
 Για άλλη μία φορά τα σχόλια του κόσμου είναι άκρως θετικά και πολλοί θεωρούν ότι κάθε παρέμβαση του στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι ένα “κέντημα”.