Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι κοινό έχει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο


Τα κοινά σημεία της συμπεριφοράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, των πρωταγωνιστών δύο υποθέσεων που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, ανέλυσε η εγκληματολόγος, Δήμητρα Τσίτση, αναφέροντας τις δημόσιες κινήσεις τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο, η εγκληματολόγος σχολίασε τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου με τις αναρτήσεις που είχε κάνει στα social media για τον καρκίνο, κάνοντας λόγο για επίδειξη ισχύος, θέλοντας να κερδίσει τον κόσμο και να φανεί ότι πονάει, όπως και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να φαίνεται ως ένα άτομο ηθικής, που δεν μπορούσε να βλάψει άλλους ανθρώπους, τόνισε η κ. Τσίτση, σημειώνοντας ότι «όταν χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο, είτε σύζυγος είτε παιδιά, ιδιαίτερα τα παιδιά, το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις είναι να βγεις στο φως της δημοσιότητας και να τοποθετηθείς. Και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις πρώτες μέρες τοποθετήθηκαν στα ΜΜΕ και τα social media, προσπαθώντας να δείξουν με μία απάθεια ότι πονούν».

«Μέσα στην αμηχανία τους προσπαθούν να το παίξουν άνετοι με κάποιες κινήσεις, όπως τα χέρια. Αν παρατηρήσει κανείς το βλέμμα δεν ήταν ποτέ στην κάμερα», συμπλήρωσε η κ. Τσίτση και κατέληξε ότι «και οι δύο πλάσαραν ιστορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με μία ληστεία για να αποπροσανατολίσει τις αρχές».