Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτή είναι η ημερομηνία «κλειδί» πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η 11η Ιανουαρίου 2022 είναι η ημερομηνία “κλειδί” για την κεταμίνη, την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στην κόρη της, Τζωρτζίνα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τότε εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κάνει έρευνα σε σελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο.

Η Τζωρτζίνα είχε πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο του Ρίου στην Πάτρα στις 19 Ιουλίου 2021 και για τους επόμενους 7 μήνες δεν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Σημείο “κλειδί” στην έρευνα για την πορεία της κεταμίνης θεωρείται η 11η Ιανουαρίου 2022, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να έψαξε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο για φάρμακα και ουσίες, χωρίς όμως να έχει αλλάξει καν η φαρμακευτική αγωγή της κόρης της

Τέσσερις ημέρες μετά την αναζήτησή της, στις 15 Ιανουαρίου, ο Μάνος Δασκαλάκης της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Δύο ημέρες μετά έχει προγραμματιστεί μια μαγνητική εγκεφάλου για την Τζωρτζίνα και το ίδιο βράδυ αρχίζει τα επεισόδια.

Στις 19 Ιανουαρίου το κοριτσάκι μπαίνει και πάλι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και δέκα ημέρες μετά πεθαίνει από την κεταμίνη.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Έλληνας μοναχός που πέθανε χωρίς να δει ποτέ γυναίκα

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός άνδρας σε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ