Επίσημη μαρτυρία ανατρέπει τα πάντα για τον θάνατο της Ίριδας – Ποιος βρήκε νεκρό το μωρό στην κούνια;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επίσημη μαρτυρία ανατρέπει τα πάντα για τον θάνατο της Ίριδας καθώς σύμφωνα με την επίσημη κατάθεση παιδιάτρου στην ανακρίτρια για την υπόθεση, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει στους γιατρούς μεταξύ άλλων αναφερόμενη στο ιστορικό της Τζωρτζίνας ότι η 8χρονη τότε είχε βρει νεκρή στην κούνια την 6.5 μηνών Ίριδα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS η 33χρονη μίλησε στους γιαρούς για το γεγονός ότι Τζωρτζίνα βρήκε την μικρή της αδελφή νεκρή στην κούνια αν και στις καταθέσεις τόσο η μητέρα όσο και η θεία είχαν ισχυριστεί μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων.

Ίδια μαρτυρία είχε δοθεί και στο Φως στο Τούνελ

Μια αντίστοιχη μαρτυρία είχε δοθεί και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Μάρτυρας δήλωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου του είχε εκμυστηρευτεί τα εξής:  «Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα πριν από τρεις μήνες βρήκε την αδελφή της πεθαμένη στην κούνια και μου λέει ότι το ξεπέρασε. Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ. Περιέγραφε το περιστατικό σαν να μιλούσε για κάποιον άλλον, σαν να το είχε διαβάσει σε βιβλίο. Ήταν ατάραχη. Τη ρώτησα αν είχε συμβουλευτεί ψυχολόγο για το παιδί. Αυτά είναι πολύ δύσκολα περιστατικά, χρειάζεται την παρουσία ψυχολόγου ένα παιδάκι. Κάποια στιγμή πρέπει να μαθευτεί τι έχει συμβεί, δεν μπορεί να φύγαν έτσι τρεις ψυχούλες»

Πηγή: infokids.gr