Ρούλα για Μάνο: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Μέχρι χθες, έλεγε άλλα»!

Τη δική της απάντηση έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη και στα όσα δήλωσε εξερχόμενος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου είχε βρεθεί νωρίς το μεσημέρι για δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, προς υποστήριξη της κατηγορίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση της πρωτότοκης κόρης τους Τζωρτζίνας, που αποδίδεται στην προφυλακισμένη 33χρονη.

Αν και βρίσκεται σε απομόνωση στις φυλακές Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», αντέδρασε στα όσα είπε ο εν διαστάσει σύζυγός της, με τον οποίο φαίνεται να ξεκινά «ανελέητος» πόλεμος!

«Λυπάμαι, αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτε άλλο. Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες, έλεγε άλλα», ήταν το μήνυμα της 33χρονης για την αλλαγή στάσης του 30χρονου, που μεταφέρθηκε στην εκπομπή μέσα από το κελί της.

«Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»

Νωρίτερα, εξερχόμενος από το κτήριο των δικαστηρίων, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει: «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά … Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»!

Όπως είπε ακόμα, είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές για την υπόθεση των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, για τους οποίους έχει ξεκινήσει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, επισημαίνοντας: «Μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δείξει καμία εγκληματική ενέργεια και με αυτά πορευόμασταν».

Ξεκαθάρισε επίσης, πως για την Τζωρτζίνα δεν ισχύουν τα όσα έχουν κυκλοφορήσει περί κακοποίησης.

Ρωτήθηκε και για την έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς τους στην Πάτρα: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την έρευνα», σχολίασε λακωνικά.

Για την αίτηση διαζυγίου που υποστηρίζει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι θα κατατεθεί, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε: «Δεν μας ενδιαφέρει το αίτημα διαζυγίου, μας ενδιαφέρει η αλήθεια για τα παιδιά».