Τα χειρόγραφα ψέματα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε γιατρούς για το γονιδιακό πρόβλημα


Τις χειρόγραφες σημειώσεις της σύγχρονης, κατά το κατηγορητήριο, “Μήδειας, κατά κόσμον Ρούλας Πισπιρίγκου, με τις οποίες ουσιαστικά “κορόιδευε” τους γιατρούς υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος των τριών παιδιών είχε προκληθεί από ένα σπάνιο γονίδιο και ότι εάν το συγκεκριμένο γονίδιο είχε ερευνηθεί από το “Ελπίδα” όπου νοσηλεύθηκε η Μαλένα δεν θα είχαν πεθάνει τα άλλα δυο παιδιά (Ίριδα και Τζωρτζίνα) αποκαλύπτει το eReportaz.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Βάσει σημειωμάτων τα οποία η ίδια η κατηγορούμενη και πρωταγωνίστρια στο θρίλερ της Πάτρας, παρέδιδε σε γιατρούς τους οποίους επισκεπτόταν δήλωνε, ανερυθρίαστα, ότι οι θάνατοι των παιδιών της οφείλονταν σε ένα σπάνιο γονίδιο το οποίο η επιστήμη δεν είχε ερευνήσει.

Το συγκεκριμένο σημείωμα που φέρει την υπογραφή της κατηγορούμενης (σ.σ. θα απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ και ο δεύτερος δικηγόρος της παραιτήθηκε) αναφέρει ότι οι δύο θάνατοι (Μαλένας και Ίριδας) αλλά και η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας “οφείλονται σε κάποιο γονίδιο ή κάποιο σύνδρομο”.

Μάλιστα δεν δίσταζε να σημειώσει ότι “αν και εφόσον είχε ερευνηθεί από το “Ελπίδα” δεν θα κινδύνευε η ζωή της μεγάλης μας κόρης και δεν θα υπήρχε ο θάνατος του μωρού (σ.σ της Ίριδας)

Διαβάστε τα ντοκουμέντα