Πάτρα: Εξαφανισμένος ο πατέρας των τριών κοριτσιών – Στηρίζει ακόμη την γυναίκα του;


Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του σήμερα, Πέμπτη.

Εξαφανισμένος και με κλειστό το κινητό του, παραμένει ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος αναμένεται και αυτός να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του σήμερα, Πέμπτη.

Όλο αυτό το διάστημα στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούσε ανοιχτά δημοσιογράφους, γιατρούς και συνδικαλιστές της αστυνομίας για διαρροές που χαρακτήριζε ανυπόστατες.

Μέχρι και χθες το πρωί, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι τα παιδιά του «έφυγαν» από γονιδιακό πρόβλημα και ότι είναι αδύνατον να κρύβεται έγκλημα.

Οι πρώτες δηλώσεις

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης σε δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη ανέφερε στον Alpha:

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

– Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

«Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή.»

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

«Όχι.»

Πληροφορίες λένε ότι «την στηρίζει ακόμη»

Η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε σήμερα το πρωί στον Alpha πως: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες» είπε για τον πατέρα των παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωνε σίγουρος για τη γυναίκα που τον έκανε πατέρα και πιστεύει πως δεν έχει τεκμηριωθεί εγκληματική ενέργεια.

Όπως επιμένει, ο ίδιος η 33χρονη εν διαστάσει πλέον γυναίκα του, στάθηκε με όλες τις δυνάμεις στα παιδιά τους και τα βοήθησε. «Δεν θα κάτσουμε να απολογηθούμε επειδή πήγαμε ταξίδι στην Καστοριά και επειδή βγαίναμε να διασκεδάσουμε ενώ είχαν πεθάνει τα δύο μας παιδιά» είχε πει σε συνέντευξή του στο Star.