Πάτρα – Πρώην φίλη Ρούλας: «Άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας γιατί είχε πάει για καφέ!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η μαρτυρία πρώην φίλης της Ρούλας που έζησε από κοντά το ζευγάρι

Εντύπωση προκαλεί η μαρτυρία μιας γυναίκας που έζησε από κοντά τη σχέση του ζευγαριού και τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων χρόνων με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα.

Μιλώντας στο LIVE NEWS η πρώην φίλη της μητέρας ισχυρίστηκε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου άργησε να πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας επειδή «ήταν για καφέ» ενώ την χαρακτήρισε «ψυχρή, αδίστακτη» και «θρασύτατη» που «δεν την ένοιαζε τίποτα».

«Άργησε (η μητέρα) να έρθει στην κηδεία. Είχε πάει για καφέ. Την παίρναμε τηλέφωνο να έρθει γιατί είχε έρθει η σορός του παιδιού και αυτή ήταν για καφέ. Είχε έρθει η σορός και την πήραμε τηλέφωνο και μας είπε ότι έπαιρνε καφέ, αλλά εμείς είχαμε μάθει ότι ήταν σε καφέ. Αυτά τα ότι δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει ήταν μπούρδες», είπε η γυναίκα στο MEGA.

Πρώην φίλη της Ρούλας: «Ψυχρή, αδίστακτη, θρασύτατη. Δεν την ένοιαζε τίποτα»

Στη συνέχεια είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «ήταν πολύ χειριστική, δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους. Ψυχρή, αδίστακτη, θρασύτατη. Δεν την ένοιαζε τίποτα».

«Παντρεύτηκαν από το 2015, υπολόγισε ότι αμέσως… δεν είχανε ποτέ καλή – καλή σχέση βρε παιδί μου, πως να στο πω, αρμονική σχέση. Πολύ χειριστική αυτή, δεν μπορείς να φανταστείς δηλαδή, δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους αυτό! Ψυχρή, αδίστακτη, θρασύτατη! Δεν την ένοιαζε τίποτα», συμπλήρωσε.

Όσο για τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα των παιδιών και τους καυγάδες, υποστήριξε: «Πριν ξεκινήσει το θέμα με τη Μαλένα και την λευχαιμία της Μαλένας, πάλι είχαν σκοτωθεί αυτοί και είχε αυτός μπαρκάρει στα καράβια, τον είχε βοηθήσει ο πατριός της Ρούλας να πάει στα καράβια, είχαν σκοτωθεί τότε. Εκεί γύρω στις αρχές του ’19, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόβλημα της Μαλένας ήταν πάλι σε ρήξη το ζευγάρι, ήταν σε διάσταση».

«Πάντα είχε αυτή την απειλή (ότι θα αυτοκτονήσει) αλλά και αυτοί που την ξέρανε λίγο καλύτερα, φοβόντουσαν πραγματικά και για θέματα μαγείας! Πίστευε πάρα πολύ (στη μαγεία) κι αυτή και η μάνα της. Η μάνα της διατυμπάνιζε ότι της έχουν κάνει μάγια οι αδελφές του άντρα της», πρόσθεσε.