Αίσιο τέλος στην απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη από χθες το βράδυ με την απαγωγή του επιχειρηματία, Μανώλη Καραμολέγκου, στην περιοχή του Γέρακα.


 Οι δράστες σε μια επιχείρηση πανομοιότυπη με αυτή που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του εφοπλιστή Μαρτίνου ακινητοποίησαν το όχημα που επέβαινε ο επιχειρηματίας και αφού τον απήγαγαν διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικές αρχές λειτούργησαν κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης δεν είχε διαρρεύσει σχεδόν κανένα στοιχείο για την υπόθεση της απαγωγής, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλονταν προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι το θρίλερ είχε αίσιο τέλος, αφού ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος ενώ στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας εκ των απαγωγέων, τον οποίο μάλιστα φέρεται να έπεισε ο ίδιος ο επιχειρηματίας να παραδοθεί και έχει καταγωγή από την Μολδαβία. 

Η παράδοση έγινε στην περιοχή της Κερατέας με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Μ. Καραμολέγκος και οι απαγωγείς έφτασαν στο τοπικό Α.Τ. με ταξί.

Σε ό,τι αφορά το χρηματικό ποσό που ζητούσαν οι απαγωγείς για να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία λέγεται ότι έφτανε τα δυο εκατ. ευρώ.

O επιχειρηματίας βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό δυο ακόμη δραστών.


br