Συναγερμός στην Αστυνομία: Συνέλαβαν Σεϊσίδη και Σακκά – Τρομερή επιχείρηση στη Λακωνία


Ξημερώματα και υπό άκρα μυστικότητα η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη Λακωνία. Πάνοπλοι αστυνομικοί έζωσαν το κρησφύγετο και συνέλαβαν τους δύο καταζητούμενους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής αξιοποίησαν πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο ανδρών.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η πληροφορία για το που βρίσκονται οι δύο καταζητούμενοι έφτασε στην αντιτρομοκρατική χθες και αμέσως οργανώθηκε ειδικό κλιμάκιο το οποίο μετέβη στην περιοχή της Λακωνίας το απόγευμα. Η επιχείρηση στήθηκε μέσα σε μερικές ώρες και εκτελέστηκε τη νύχτα.

Ο Κ. Σακκάς την περίοδο της σύλληψής του

Ο Μάριος Σεϊσίδης κατηγορείται για συμμετοχή στη συμμορία των λεγόμενων “ληστών με τα μαύρα” και καταζητείται από την αστυνομία επί δέκα χρόνια.

O Κώστας Σακκάς είχε συλληφθεί μετά τον εντοπισμό γιάφκας της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ο ίδιος δεν παραδέχεται τη συμμετοχή του στην οργάνωση. Ο Σακκάς είχε εξαφανιστεί μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του.

Ο Κώστας Σακκάς έπρεπε να παρουσιαστεί στις 10 Φεβρουαρίου στο Α.Τ. Καμινίων, δεν το έκανε και από τότε αναζητούνταν. Μια εβδομάδα αργότερα “εμφανίστηκε” με επιστολή του στο Indymedia όπου δήλωνε πως δεν έχει σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση.