ΣΟΚ: Σκότωσε και κρέμασε το γατάκι στα κάγκελα πολυκατοικίας στο Μοσχάτο (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έκκληση και μέσω του zoosos.gr ώστε όσοι γνωρίζουν να καταγγείλουν τον δράστη που σκότωσε και κρέμασε στα κάγκελα πολυκατοικίας ένα γατάκι στην οδό Πυρρή στο Μοσχάτο απευθύνει η Παναγιώτα Μάλλιου, πρόεδρος του Φιλοζωικό Σωματείο Μοσχάτου – Ταύρου.

Στην καταγγελία της για το έγκλημα τονίζει: «Σήμερα ήρθαμε αντιμέτωποι με εάν φρικιαστικό έγκλημα στην οδό Πυρρή στο Μοσχάτο Αττικής, με την δολοφονία ενός μωρου γάτου 4 μόλις μηνών. Το άτυχο αδέσποτο μωρόν εμπιστευόταν και πλησίαζε τους ανθρώπους, η αγάπη του λοιπόν στο απαίσιο είδος μας του στοίχισε την ζωή του.

MosxatoKremaseGataki (3)

Η ζωή του μωρού σταμάτησε με τον πιο βίαιο τρόπο, το ζωάκι χτυπήθηκε ανελέητα στον πεζοδρόμο, τα αίματα του βρίσκονται σχεδόν παντού στο σημείο, το κεφαλάκι του έγινε στην κυριολεξία σμπαράλια, στη συνέχεια ο δράστης κρέμασε το μωρό από μια θηλιά στα κάγκελα της πολυκατοικίας, φτάσαμε στο σημείο οπού το ζωάκι περισυλλέχθηκε. Καλέσαμε την αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος, έχουμε καταθέσει καταγγελία μαζί με την μαρτυρά που είδε το άτυχο ζωάκι στο Α.Τ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (και για άλλη μια φορά ευχαριστούμε κ δημοσιά τους αστυνομικούς του για την άμεση ανταπόκριση τους).

MosxatoKremaseGataki (6)

Tο περιστατικό έγινε μετά της 03:00 ξημερώματα Σαββάτου. Παρακαλούμε πολύ οποίος είδε ή άκουσε κάτι μπορεί να πάει στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου, και το πιο μικρό στοιχείο είναι πολύτιμο και αξίζει να κατατεθεί, ο δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσα μας, κάποιος που έχει τόσο βίαια ένστικτα για να μπορέσει να βασανίσει έτσι ένα αθώο πλάσμα δεν θα σταματήσει εκεί, μιλήστε ο δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσα μας, σε εμάς, στα παιδιά και στα εγγόνια σας... αύριο θα κρεμάσει κάποιο παιδί, τότε όμως θα είναι αργά, πολύ αργά...

Υπάρχουν υπόνοιες πως ίσως το έγκλημα διαπράχθηκε από νεαρά παιδιά, που κάτοικοι Μοσχάτου, καθώς και στο παρελθόν όπως μας είπαν έχουν δείξει βίαιη συμπεριφορά, τίποτα όμως δεν είναι ακόμα σίγουρο, οποίος γνωρίζει το οτιδήποτε για την δολοφονία του άτυχου μωρού να επικοινωνήσει 6995621381 - 6974891010.

Βοηθήστε, μιλήστε, ο δολοφόνος δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος και να κυκλοφορεί ανάμεσα μας, προφυλάξτε αυτές τις αθώες ψίχες, προφυλάξτε εσάς, τα παιδιά κ τα εγγόνια σας, τώρα, αύριο ίσως να είναι αργά...» καταλήγει η κα Μάλλιου.