Ο φούρνος του Μπάμπη: Εκλεκτό ζυμωτό ψωμί και όχι μόνο..

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μια επιχείρηση με παράδοση στην αρτοπαρασκευή από το 1951

- Διατηρεί τρία καταστήματα, δύο στα Καμίνια και ένα στο Μοσχάτο

- Φημίζεται για το γαλλικό του ψωμί, την βασιλόπιτα και το τσουρέκι του

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο φούρνος του Μπάμπη είναι μια επιχείρηση με πολυετή πείρα στην αρτοπαρασκευή και στη ζαχαροπλαστική και λειτουργεί από το 1951. Η σκληρή δουλειά των ιδιοκτητών για να πετύχουν γευστικά το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα φαίνεται να ανταμείφθηκε, καθώς η αγάπη του κόσμου για τον φούρνο τους, τους οδήγησε να ιδρύσουν και άλλα δύο καταστήματα στα Καμίνια, ένα στην οδό Αγ. Ελευθερίου 38 και ένα στην οδό  Αγ. Ελευθερίου 124.

Όποιος μπει στο φούρνο του Μπάμπη δεν ξέρει προς τα πού να πρωτο-κοιτάξει! Η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού σε παρασέρνει αλλά και τα ιδιαίτερα γλυκά «δεν πάνε πίσω». Διαθέτει ποικιλία αρτοσκευασμάτων, αυτό όμως που ξεχωρίζει με διαφορά είναι το πεντανόστιμο γαλλικό ψωμί με προζύμι αργής ωρίμανσης, πάντα φρέσκο και τραγανό. Τα γλυκά του είναι πάντα φρέσκα και εκλεκτά· εμείς ξεχωρίσαμε την τάρτα βουτύρου με μους framboise και κρέμα λευκής σοκολάτας. Δεν μπορούμε να αντισταθούμε όμως και στα αφράτα τσουρέκια που όσοι τα έχουν δοκιμάσει τα προτιμούν ξανά και ξανά.

Η φήμη του φούρνου όμως έχει φτάσει μέχρι και τα Βόρεια Προάστια, χάρη στην μαγική βασιλόπιτά του. Αναφερόμαστε φυσικά στην Βασιλόπιτα-κέικ με κομματάκια σοκολάτας και επικάλυψη νουτέλας! Φυσικά διαθέτει και άλλες επιλογές και εξίσου γευστικές για τους λάτρεις των τσουρεκιών.

Βασιλόπιτα πήρατε..; ????

Gepostet von Babis Bakery am Sonntag, 30. Dezember 2018

Ο φούρνος αναλαμβάνει ακόμη και τα κεράσματα κοινωνικών εκδηλώσεων για να γλυκάνετε τους καλεσμένους σας.