Κρήτη: Θρήνος για τον πατέρα που σκοτώθηκε για να σώσει το γιο του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στη θλίψη έχει βυθιστεί το χωριό Πρεβελιανά στην Κρήτη λόγω του θανάτου του 42χρονου πολύτεκνου πατέρα, ο οποίος σκοτώθηκε εχθές στην προσπάθειά του να σώσει το 12χρονο γιό του από την ανατροπή του τρακτέρ.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, η εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στα Πρεβελιανά γέμισε από συγγενείς και φίλους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που βρήκε τον 42χρονο και την οικογένεια του μέσα σε λίγα λεπτά στην πόρτα του σπιτιού τους.

Όλοι με δάκρυα στα μάτια και με την καρδιά γεμάτη πόνο και θλίψη αποχαιρέτησαν σήμερα το μεσημέρι έναν αξιοπρεπή άνθρωπο, έναν οικογενειάρχη που προσπαθούσε να θρέψει τα παιδιά του δουλεύοντας ακούραστα στα χωράφια μέρα και νύχτα, έναν πατέρα που δε φοβήθηκε το θάνατο προκειμένου να σώσει το αγόρι του.

Από το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης πολύς κόσμος βρέθηκε στο Βενεράτο και σήμερα στο χωριό καταγωγής του άτυχου άνδρα προκειμένου να συμπαρασταθεί στη γυναίκα του αλλά και στη χαροκαμένη μάνα του.

Εκεί βρισκόταν και ο μεγαλύτερος γιος του ενώ συγγενείς είχαν αναλάβει τη φροντίδα των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας.

Την ίδια στιγμή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά έχοντας ωστόσο ξεφύγει το θανάσιμο κίνδυνο ο 12χρονος γιος της οικογένειας. Το παιδί φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και κατάγματα.