Παντελής Παντελίδης: Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο τραγουδιστή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σήμερα στις 14:00 φίλοι και συγγενείς του Παντελή Παντελίδη θα συνοδεύσουν τον αδικοχαμένο τραγουδιστή στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο της Μεταμορφώσεως.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναού Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Η αγάπη που έτρεφαν οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη προς το πρόσωπό του είναι δίχως προηγούμενο. Εκατοντάδες ήταν αυτοί που έφταναν τόσο την Πέμπτη, την ημέρα της τραγωδίας, όσο και την Παρασκευή στο σημείο που ο αγαπημένος τραγουδιστής έχασε τη ζωή του.

Άφηναν ένα λουλούδι, άναβαν ένα κερί, έγραφαν μηνύματα αγάπης. Το ίδιο σκηνικό και στη Νέα Ιωνία. Εκεί όπου ο Παντελής γεννήθηκε και μεγάλωσε. Εκεί όπου οι γονείς του διατηρούν πρακτορείο ΟΠΑΠ, στο οποίο ο τραγουδιστής βοηθούσε ακόμη κι όταν το "αστέρι" του είχε ήδη λάμψει.

Η απήχηση του Παντελή Παντελίδη ήταν ολοφάνερη από την αρχή της -σύντομης δυστυχώς- καριέρας του. Από την πρώτη στιγμή χιλιάδες Έλληνες "αγκάλιασαν" τον λαϊκό τραγουδιστή που κατάφερε να σημειώσει πρωτοφανή επιτυχία στο μουσικό στερέωμα. Η αγάπη αυτή του κόσμου, ωστόσο, φαίνεται ακόμη περισσότερο τώρα, μετά τον τραγικό επίλογο που του επεφύλασσε η μοίρα.

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης κι ακόμη και τώρα, πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την τραγική κατάληξη...