Παντελής Παντελίδης: Θλίψη στο πανελλήνιο για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζουν τα πρώτα στοιχεία από το τραγικό τροχαίο – Πλήθος κόσμου «αποχαιρετά» τον Παντελή Παντελίδη στον τόπο του δυστυχήματος και στη γειτονιά του – Καρέ - καρέ η τραγωδία που σόκαρε όλη τη χώρα

Είναι 08:10 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016. Ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης ξεκινάει με την παρέα 2 κοριτσιών από το στέκι του στα νότια προάστια της Αττικής για να επιστρέψει σπίτι του.

AdTech Ad

Στις 08:20 το πρωί της Πέμπτης το μαύρο τζιπ προσκρούει στις προστατευτικές μπάρες της αερογέφυρας του παλαιού αεροδρομίου που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Διερχόμενοι οδηγοί, αλλά και καταστηματάρχες βλέπουν το μεγάλο όχημα να πραγματοποιεί μια ξέφρενη πορεία, να φέρνει δύο τούμπες στον αέρα και να προσγειώνεται ανάποδα δίπλα από ένα δέντρο.

Διερχόμενοι οδηγοί σταματούν αν βοηθήσουν. Αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα δεν είναι καλά για τους επιβάτες του τζιπ.

Προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες και να απεγκλωβίσουν τα τρία άτομα. Οι μπροστινές πόρτες έχουν φρακάρει ενώ ούτε ο οδηγός ούτε ο συνοδηγός απαντούν στις φωνές των διερχόμενων. Έχουν χάσει τις αισθήσεις τους και οι δύο ενώ τα πρόσωπά τους φαίνονται τραυματισμένα. 

Με αρκετό κόπο καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν την 21χρονη κοπέλα που κάθεται στο πίσω κάθισμα. Η νεαρή κοπέλα κλαίει, πονάει και τρέμει από το φόβο της.

Άνδρες τους πυροσβεστικού σώματος, της αστυνομίας και ασθενοφόρα καταφθάνουν στο σημείο. Μετά από τιτάνια προσπάθεια καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και τη συνοδηγό. Αν και το πρόσωπό του ήταν αλειωμένο από τα τραύματα, πολλοί αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για τον δημοφιλή τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

«Τελείωσε. Ο οδηγός είναι νεκρός. Η κοπέλα ζει αλλά δεν έχει αισθήσεις», λέει ένας διερχόμενος οδηγός εμφανώς σοκαρισμένος. Η 29χρονη κοπέλα μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό σε κρίσιμη κατάσταση ενώ στο Ασκλιπιείο της Βούλας παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος. Οι γιατροί διαπιστώνουν το θάνατο του οδηγού και αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για τον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Θλίψη ανείπωτη...

2471419

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα της Τροχαίας

Η τροχαία ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα, ο Παντελίδης καθώς και η συνοδηγός του δεν φορούσαν ζώνη, αντίθετα φορούσε η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η ταχύτητα με την οποία κινείτο το όχημα υπολογίζεται μεταξύ 115 και 150 χλμ την ώρα, ενώ η στροφή στην οποία εξετράπη το όχημα ήταν ιδιαιτέρως επικίνδυνη.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη διόρισε δικό της πραγματογνώμονα. «Θα δω το αυτοκίνητο, θα το ελέγξω, θα ελεγχθεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου και από εκεί και πέρα θα βγουν τα συμπεράσματα, τίποτα άλλο... Ο εγκέφαλος θα δώσει όλα τα στοιχεία, τις τελευταίες κινήσεις του αυτοκινήτου, την ταχύτητα...» είπε χαρακτηριστικά στο «Ε». «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα πριν δω τα στοιχεία» πρόσθεσε ο τεχνικός σύμβουλος.